Βούλιαξαν στις λάσπες Νέα Πέραμος και Μάνδρα- Τα νερά «κατάπιαν» λεωφορείο! (pics-vids)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με την μανία της φύσης ήρθαν αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Τετάρτης, οδηγοί φορτηγών στη Νέα Πέραμο και τη Μάνδρα Αττικής, ενώ δεν έλειψε και η τραγωδία.

Μια γυναίκα στη Μάνδρα είναι νεκρή εξαιτίας της ισχυρής κακοκαιρίας.

Τα ορμητικά νερά μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια, με αποτέλεσμα 2 οδηγοί να ανέβουν στα οχήματά τους για να σωθούν ενώ ένας τρίτος αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει σε δέντρο.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από τις

3:30 τα ξημερώματα συνολικά 160 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας, ενώ το μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η νεροποντή που έπεσε περίπου στις 5:30 το πρωί.

Όπως ενημέρωσε η τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα. Λόγω της βροχόπτωσης έκλεισε και η παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα. Μέχρι πριν από λίγο συνεχιζόταν η έντονη βροχόπτωση.

Στις 09.30 ακόμα παρέμεναν τα προβλήματα στην κυκλοφορία, καθώς όπως ενημέρωσε η τροχαία, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου,

▪στο 15.5 χλμ (Ασπρόπυργος), ρεύμα προς Κόρινθο,
▪ στο 21 χλμ (κόμβος Παραδείσου Ελευσίνας και
▪ 24 χλμ (κόμβος Μάνδρας) ρεύμα προς Αθήνα.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιάννη Βασιλείου, τα σχολεία της Νέας Περάμου και της Μάνδρας, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, ενώ για αύριο θα επανεξεταστεί το ζήτημα. Λίγο μετά τις 9 το πρωί πάντως και οι δύο αυτές περιοχές κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με απόφαση της περιφέρειας.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, στην Νέα Πέραμο το «ρέμα του Γιώργη» φούσκωσε και σκέπασε ολόκληρη γέφυρα, ενώ έκοψε τον δρόμο στα δύο.

Το άρθρο Βούλιαξαν στις λάσπες Νέα Πέραμος και Μάνδρα- Τα νερά «κατάπιαν» λεωφορείο! (pics-vids) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα