Βορίδης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα

O βουέυτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης κατακεραύνωσε ΠΑΣΟΚ και Aνδ. Παπανδρέου, για το ρόλο τους στην καταστροφή της χώρας. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου,

σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», είπε ο βουλευτής από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος.

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή», είπε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος.

Παράλληλα τόνισε ότι «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους» και έκανε λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση με την αριστερά.

«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλη΄, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κωστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά», συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μαι μεγάλη ιδεολογική νίκη και μαι μεγάλη ιδεολογική ήττα.

«Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας», σημείωσε.

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας, Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος απάντησε με σκληρό ύφος μέσω Twitter.

Χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη «γνήσιο νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του» και επισημαίνει πως όσο « οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στη ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα