«Βόμβα πολιτισμού» στα Πετράλωνα

Ένας νέος πυρήνας τέχνης γεννιέται στην οδό Δημοφώντος 134 - 136 στα Πετράλωνα. Η Συμμορία του Ήλιου, γεμάτη αισιοδοξία, συστάθηκε από το φετινό Σεπτέμβρη, με καλλιτεχνικές δράσεις και εκρήξεις φωτός που θα απελευθερώσουν τους δημιουργικούς εαυτούς μας μέσα από παιχνίδια με την Τέχνη. Τμήματα θεάτρου, ζωγραφικής, χοροθεραπείας, φωτογραφίας, video art και σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ο νέος χαρούμενος χώρος βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πλατεία Μερκούρη, πολύ

κοντά στο σταθμό του τρένου των Πετραλώνων.

Η Συμμορία του Ήλιου αναζητά νέα μέλη όλων των ηλικιών και υπόσχεται ένα πολύχρωμο ταξίδι στην Τέχνη με εισιτήριο που να μην στερεί από κανέναν τη συμμετοχή του. Χαμηλές τιμές και ειδικά πρωινά τμήματα για ανέργους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά συνάντηση.

Χριστουγεννιάτικο Bazzar

την Κυριακή 16-12-12, και ώρα 12 το μεσημέρι με 8 το απόγευμα, με χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, καλλυντικά και ζωγραφικά έργα τέχνης φτιαγμένα με αγάπη. Μεταχειρισμένα βιβλία και ρούχα, παπούτσια σε πολύ καλές τιμές. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Μουσική και κουβέντα!

info

www.symmoriatouiliou.gr, 6974-828873

και στο χώρο της Συμμορίας: Δημοφώντος 134 -136 Άνω Πετράλωνα (18.30 - 20.30 κάθε απόγευμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα