«Βόμβα» από Πηλιχού για τον σύντροφό της & τον γάμο του!

Πριν από λίγο καιρό είχε προκληθεί σάλος με αφορμή δημοσίευμα, που υποστήριζε ότι ο σύντροφος της Ιωάννα Πηλιχού είναι παντρεμένος και μάλιστα τη μέρα που αρραβωνιάστηκαν εκείνος έγινε πατέρας. Το ζευγάρι αντέδρασε άμεσα κι έντονα σε όσα γράφτηκαν, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Η ηθοποιός, που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την προσωπική της ζωή, βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε ανοιχτά και με λεπτομέρειες

για την περίεργη αυτή ιστορία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι η ίδια δέχεται απειλές για τη ζωή της από την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της, ενώ εκείνος αμφισβητεί ακόμη και την πατρότητα του παιδιού, που ήρθε πριν λίγο καιρό στη ζωή!

«Τρίτο πρόσωπο δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ! Δεν είναι το στυλ μου και θα το θεωρούσα πολύ λίγο για μένα! Τέτοια έκπτωση στον εαυτό μου δεν θα την έκανα, να είμαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι και κάπου αλλού!», δήλωσε αρχικά. Και παραδέχτηκε ότι η ίδια γνώριζε ότι ο σύντροφός της είναι σε διάσταση και περιμένει να βγει το διαζύγιό του. Όσο για την εγκυμοσύνη της πρώην τόνισε ότι έγινε γνωστή και στους δύο, όταν ήταν ήδη ζευγάρι!

«Δεν ήξερα τίποτα από όσα ανέφερε το δημοσίευμα! Είχαμε ενημερωθεί περίπου δύο μήνες πριν ότι είναι έγκυος η πρώην σύζυγος, αλλά ο αρραβώνας, που τον κάναμε οι δυο μας, δεν είχε καμία σχέση με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε ενημερωθεί από την πρώην σύζυγο ότι θα διακόψει την εγκυμοσύνη και είχε δει και μηνύματά της ότι είχε κλείσει σχετικό ραντεβού με γιατρό.

«Έτσι κι αλλιώς, στην περίπτωση που ο σύντροφός μου είναι όντως ο πατέρας του παιδιού, θα έχει την θέση που αναλογεί. Σαφώς δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ στη σχέση που θέλει να έχει ένας πατέρας με το παιδί του, δεν υπάρχει περίπτωση να εμποδίσω ή να σταματήσω μια τέτοια σχέση», εξήγησε. Και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι όλη αυτή η ιστορία τους έχει ρίξει ψυχολογικά, ενώ η ίδια δέχεται απειλές για τη ζωή της από την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, μέσω μηνυμάτων από το Facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα