Βιβλίο και συνέντευξη Τύπου στα σχέδια Παπανδρέου

Με το φάσμα των πρόωρων εκλογών να πλανάται πάνω από τη χώρα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την αποστολή να «αναστήσει» το ΠΑΣΟΚ, το οποίο οδηγείται προς αφανισμό, εξ ου και η πρόσφατη κίνησή του με την επιστολή για διεξαγωγή συνεδρίου και εκλογή νέου προέδρου στο Κίνημα.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να πυκνώσει τις εμφανίσεις του και να μιλήσει για όλους και

για όλα όσα συνέβησαν στην περίοδο της διακυβέρνησής του από το 2009 έως το 2011, προς αποκατάσταση του ονόματός του, καθώς θεωρείται από πολλούς ο κύριος υπεύθυνος της κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται να ετοιμάζει ένα βιβλίο με τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν εκείνη την περίοδο και ιδιαίτερα για τα όσα έλαβαν χώρα λίγο πριν και μετά τις Κάννες, με την συνακόλουθη πτώση της κυβέρνησης του, καθώς και την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Παράλληλα, δέχεται εισηγήσεις από συνεργάτες του να δώσει μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου όπου θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι προκειμένου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα τεθούν και να απαντήσει για όλα τα «καυτά» θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα