Βιβιάν, Λόρενς: Ομάδα-πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Στο κίνητρο που τους δίνει η φανέλα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του «δικεφάλου» (Ματέους Βιβιάν και Λίαμ Λόρεν), κατά την επίσημη παρουσίασή τους.

«Αυτό που με έκανε να έρθω είναι ότι ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Κάθε χρόνο πραγματοποιεί καλή πορεία στην Ευρώπη και οι φίλαθλοι που φωνάζουν πολύ, είναι μία πρόκληση

αυτό για μένα που είμαι Βραζιλιάνος», δήλωσε ο Ματέους Βιβιάν, όπου στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους και πήρα πληροφορίες. Αλλά ξαναλέω, στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη, είναι κίνητρο για μένα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Λίαμ Λόρενς δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα. Η πρόκληση του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει και αρκετά παιχνίδια στην Ευρώπη και γιατί όχι να μην είμαστε και από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση ούτε για μένα, ούτε και για την οικογένειά μου. Νομίζω ότι αυτή η απόφαση μπορεί να με βοηθήσει να σταθώ και να διακριθώ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν έχω δει την ομάδα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνεχίσει την πορεία της με τον καλύτερο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα