Βιντεοκάμερα για extreme sports, που "τραβάει" βίντεο χωρίς χέρια (video)

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, η JVC παρουσίασε μια διαφορετική κάμερα που θα μπορεί να τους συνοδεύει ακόμη κι όταν κάνουν κάποιο extreme sport, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποθανατίζουν τις μοναδικές στιγμές που ζουν, όμως το σημαντικό είναι ότι αυτό μπορεί να συμβεί χωρις να χρησιμοποιούν τα χέρια τους παρά μόνο τα μάτια τους.

Πρόκειται για την κάμερα GC-XA1 ADIXXION, η οποία ζυγίζει 127 γραμμάρια, είναι αδιάβροχη

μέχρι σε βάθος 5 μέτρων κι ενισχυμένη με αντικραδασμικη λειτουργία. Αντέχει πτώση από ύψος μέχρι και δύο μέτρων, καθώς επίσης, τη σκόνη και τον πάγο.

Διαθέτει LCD monitor 1,5 ίντσας, ενσωματωμένο Wi-Fi, ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας κι ενσωματωμένη θύρα HDMI για ευκολότερη σύνδεση με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας- HD.
Η κάμερα κάνει εγγραφή των βίντεο σε ανάλυση 1920x1080/30p και 1280x720/60p και τα αποθηκεύει σε MP4 μορφή, καθιστώντας το ευκολότερο να τα δει ο ιδιοκτήτης στη συνέχεια σε ένα smartphone ή laptop

Η GC-XA1 ADIXXION θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του καλοκαιριού και θα κοστίζει σχεδόν 285 Ευρώ. Βεβαίως η κάμερα μπορεί να υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά όμως έχει το θετικό ότι
μπορέι να τραβά σε βίντεο σχεδόν όλες τους τις δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να κρατάει στο χέρι του μια κάμερα, στοιχείο που τον δεσμεύει κι όπως είναι αναμενόμενο εν τέλει αποτελεί εμπόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα