Γιώργος Καραϊβάζ σύζυγος: Συντετριμμένη η Στάθα, “πάγωσαν” στο Star

Συντετριμμένη η γυναίκα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, κατέβηκε από το σπίτι τους, όταν πλέον ο ιατροδικαστής είχε ολοκληρώσει την επιτόπια έρευνά του και αυτοκίνητο του γραφείου τελετών έφτασε για να παραλάβει τη σορό του ανθρώπου της. Υποβασταζόμενη, η γυναίκα πήγε στο σημείο που ο Γιώργος Καραϊβάζ  άφησε την τελευταία του πνοή. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί.  Κοντά τους έχουν σπεύσει δικοί τους άνθρωποι για να συμπαρασταθούν στις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

με ανακοίνωσή του δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου, καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες», προσθέτει και καταλήγει: Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια.

Γιώργος Καραϊβάζ: Απο τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες

Εμπειρος και ένας απο τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες για δεκαετίες, ο Γιώργου Καραϊβάζ, μεταξύ άλλων είχε διατελέσει επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 όπου και αποχώρησε το 2017.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” με τη Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ δημιούργησε και την ενημερωτική σελίδα με θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ bloko.gr. Είχε εργασθεί στον Ελεύθερο Τύπο.

Γιώργος Καραϊβάζ: Πάγωσαν στο Star

Συγκλονισμένοι η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος που μετέδωσαν, από το δελτίο του Star, την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά πριν. Οι δυο δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και συνεργάτες του θύματος, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την πληροφορία. Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες, έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος έφτανε έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον αέρα του καναλιού, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. «Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα