Βίντεο απόλυτης φρίκης στην Κρήτη: «Σαπίζει» στο ξύλο την κόρη του- Το έκανε 18 χρόνια!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον πατέρα στην Κρήτη, που κακοποιούσε με φρικτό τρόπο τα παιδιά του. Στο video που είναι άκρως σοκαριστικό και καταγράφηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος για να ελέγχει την οικογένεια, φαίνεται η βία που ασκούσε στην 14χρονη κόρη του. Την χτυπά με μανία, με κλωτσιές και χαστούκια.

Όλα τελείωσαν όταν η μητέρα αποφάσισε να τον καταγγείλει

Όπως αποκαλύπτει

η εξέταση του ιατροδικαστή που ακολούθησε την καταγγελία της μητέρας, ο πατέρας χτυπούσε την κόρη του με γρονθοκοπήματα και με ξύλινη ράβδο, με αποτέλεσμα το κορίτσι να φέρει εκχυμώσεις στο σώμα, το κεφάλι και τα κάτω άκρα, ακόμα και κοντά στα μάτια.

Μετά την τελευταία του φρίκη, την κράτησε κλεισμένη 3 ημέρες στο σπίτι για να μην δει κάποιος τα σημάδια και υποψιαστεί.

Η μητέρα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την υπόθεση, με αποτέλεσμα ο σύζυγος της να συλληφθεί ο οποίος πλέον έχει προφυλακιστεί.

Η κόλαση κράτησε 18 χρόνια

Ο 56χρονος κακοποιούσε για 18 χρόνια τα τέσσερα παιδιά και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, το έκανε από την ώρα που περπατούσαν, είτε τιμωρώντας τα, βάζοντάς τα να κάτσουν για μισή ώρα σε ένα καρεκλάκι στα κεραμίδια, είτε χτυπώντας τα βάναυσα.

Όταν η ίδια έμπαινε στη μέση να σώσει τα παιδιά της, ο άντρας της την χτυπούσε με τον πλάστη!

Το άρθρο Βίντεο απόλυτης φρίκης στην Κρήτη: «Σαπίζει» στο ξύλο την κόρη του- Το έκανε 18 χρόνια! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα