Βινίσιους Τζ.: Το μυθικό tattou που χτύπησε

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο καλλιτέχνης GANGA αποκάλυψε μέσω Instagram το τατουάζ που φιλοτέχνησε στην πλάτη του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζ. Έπειτα από οκτώ ώρες δουλειάς το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, καθώς ο Βραζιλιάνος ζήτησε από τον καλλιτέχνη κάτι εξαιρετικό/δύσκολο κι εκείνος το έφερε εις πέρας… Ο Πελέ, ο Κόμπι, ο Τζόρνταν και ο Μοχάμεντ

Αλί ζωγραφίστηκαν στην πλάτη του Βίνι και αναπαραστούν ιστορικές στιγμές των θρυλικών τους πορειών στον αθλητισμό.

Black Lives Matter

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος στο πάνω μέρος έγραψε και το “Black Lives Matter”. Το σύνθημα αυτό είχε ποστάρει μαζί με τον Ροντρίγκο στα social media στέλνοντας το δικό τους μήνυμα όσον αφορά τον Τζορτζ Φλόιντ και την δολοφονία του από Αστυνομικό στις Η.Π.Α. Στο κάτω μέρος ως λεζάντα φαίνεται με μεγάλα γράμματα η λέξη “mentality” που σημαίνει νοοτροπία.

View this post on Instagram

A post shared by GANGA (@gangatattoo)

Ο τραυματισμός

Ο Βίνισιους προέρχεται από έναν τραυματισμό στον μηραίο, στο παιχνίδι με την Κολομβία (στις 17/11, ηττήθηκε η Βραζιλία με 2-1), όπου είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 26ο λεπτό. Ο Βραζιλίανος υπέστη ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού του και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δυόμισι μήνες και άρπαξε την ευκαιρία και έκανε το εντυπωσιακό ταττουάζ στην πλάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα