Βήμα πρόκρισης για ΠΑΟ και ΟΦΗ

Με το ενάμιση πόδι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 4-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον πρωτοπόρο της Β΄ Εθνικής Ολυμπιακό Βόλου. Τα γκολ των «πρασίνων» πέτυχαν οι Ατζαγκούν (48΄), Μπαϊράμι (57΄), Μπεργκ (73΄) και Καρέλης (89΄).

Παναθηναϊκός

(Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Xουχούμης (71' Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (69' Μπαϊράμι), Μπεργκ (76' Κλωναρίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Μελίσσης, Κατσίκης (82' Καπετάνος), Πινδώνης, Μπρέσκα, Γκούρμα, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Ρόκας, Ολίσε (50' Δεινόπαππας), Κωστούλας.

Κέρδισε ο ΟΦΗ

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση έκανε και ο ΟΦΗ, επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου στο Ηράκλειο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τα γκολ για την ομάδα του Σα Πίντο πέτυχαν ο Παπάζογλου στο 61΄ και ο Κάλαϊτζιτς με πέναλτι στο 65΄

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος (46' Στάθης), Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαρκής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (36' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Πανιώνιο (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (59' Παντίδος), Λάσνικ (57' Λάσνικ), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (84' Σταυροθανασσόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα