Βερολίνο :Ο Πολωνός οδηγός πάλεψε με τον τζιχαντιστή σώζοντας ζωές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με την πάροδο του χρόνου έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τις συνθήκες που επικράτησαν τις στιγμές που το φορτηγό έπεσε στο ανυποψίαστο πλήθος σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ειδικότερα ο Πολωνός οδηγός που βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, απήχθη από τον τζιχαντιστή έμεινε ζωντανός μέχρι τι τελευταίες στιγμές ενώ πάλεψε ηρωικά με τον

δράστη για να αποτρέψει το χτύπημα. Επιπλέον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Lukasz Urban όπως είναι το όνομά του πρέπει να θεωρείται ήρωας γιατί αν δεν είχε παρέμβει πιθανότατα τα θύματα θα ήταν πολύ περισσότερα.

Ο Πολωνός Lukasz Urban

Εξάλλου στο σημείο και στην κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα του Πολωνού οδηγού αποδεικνύει ότι έδωσε σκληρή μάχη για να αποτρέψει το χτύπημα. Μάλιστα ο τζιχαντιστής σε πρώτη φάση μαχαίρωσε και μετά πυροβόλησε τον Πολωνό. Άλλωστε όπως σημειώνει η βρετανική Telegraph ο Πολωνός άνδρας είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Σημειώνεται πως οι γερμανικές αρχές αφού παραδέχθηκαν πως συνέλαβαν λάθος άνθρωπο , για αυτό και απελευθέρωσαν τον Πακιστανό πρόσφυγα που είχαν καταρχήν συλλάβει και τώρα αναζητούν τον τζιχαντιστή που είναι ο υπεύθυνος για το μακελειό στο Βερολίνο.

Το άρθρο Βερολίνο :Ο Πολωνός οδηγός πάλεψε με τον τζιχαντιστή σώζοντας ζωές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα