Βενιζέλος : Εγώ δεν ψήφισα την τροπολογία Παππά- Κρίση στο ΠΑΣΟΚ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην χθεσινή ψηφοφορία στην βουλή όπου το ΠΑΣΟΚ,

υπερψήφισε την τροπολογία Παππά, σημείωσε «Δεν ψήφισα τίποτα εγώ – Δεν με ρώτησε κανείς», ενώ επιπλέον αποκάλυψε πως είχε ζητήσει να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για το ζήτημα.

Ενώ ακόμη περισσότερο υποστήριξε πως αν εχθές γινόταν ονομαστική ψηφοφορία θα ψήφιζε σύμφωνα με την αντίληψή του για το ζήτημα, τονίζοντας περαιτέρω πως ο ίδιος δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα, χαρακτηρίζοντας επιπλέον αφελή την κατηγορία, πως συμπορεύεται με την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία έχει προσχωρήσει στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα καταφέρθηκε με δριμύτητα εναντίον του νόμου Παππά, επισημαίνοντας : «Δεν έχω ασκήσει απλώς κριτική. Είμαι στην πρώτη γραμμή κατά ενός εγχειρήματος βαθιά αντιδημοκρατικού και επικίνδυνου. Ζητήσαμε η κυβέρνηση να προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ. Η σύμφωνη γνώμη δεν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα που αναφέρει το Σύνταγμα».

Ενώ επιπρόσθετα δήλωσε, πως ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, γιατί όπως είπε η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση με την συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. «Η παρούσα βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση». κατέληξε.

δείτε το βίντεο

Το άρθρο Βενιζέλος : Εγώ δεν ψήφισα την τροπολογία Παππά- Κρίση στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα