Βάσεις 2022 results.it.minedu.gov.gr: Αγωνία τέλος

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας Σημειώνεται πως είναι ήδη έτοιμη η πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr για τις βάσεις 2022, ενώ, όπως είναι γνωστό, και με SMS πραγματοποιείται η ενημέρωση των υποψηφίων για τις σχολές στις οποίες πέτυχαν. «Τα τελικά αποτελέσματα για πρώτη φορά έπειτα

από 59 χρόνια θα εκδοθούν στα τέλη του Ιουλίου, αντί για τα τέλη Αυγούστου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως σε χθεσινή της συνέντευξη, και συμπλήρωσε: «Με σεβασμό στην αγωνία του υποψηφίου και στην ανάγκη για βέλτιστο προγραμματισμό».

Πώς θα μάθετε σε ποια σχολή έχετε περάσειΟι υποψήφιοι μπαίνοντας στη διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν:

Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα των βάσεων 2022 και με sms στο κινητό, αν έχουν γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις βάσεις 2022 θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας. Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα