Βαρουφάκης: Τάγμα ψευτοτεχνοκρατών το ΔΝΤ που υπονομεύει την Ευρώπη

Τo αίμα του πίσω παίρνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την αποκάλυψη των σχεδίων των στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τον ιστότοπο WikiLeaks για νέα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα αλλά και εκβιασμό στη Γερμανία ώστε να δεχθεί ταυτόχρονα μείωση του ελληνικού χρέους.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με δύο tweets

κάνει τα πρώτα σχόλια του σχετικά με τους σχεδιασμούς του ΔΝΤ που αποκαλύπτονται μόλις δύο ημέρες πριν την μεθαυριανή προγραμματισμένη συνάντηση για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών εκτιμά πως το ΔΝΤ θέλει νέο «θερμό» επεισόδιο (όπως προκύπτει άλλωστε από τη τηλεδιάσκεψη των στελεχών του Ταμείου) τον Ιούλιο και να μην έχει κλείσει μέχρι τότε η διαπραγμάτευση.

Μάλιστα καταγγέλλει τα στελέχη του Ταμείου ως παρακρατικό τάγμα αναποτελεσματικών ψευτοτεχνοκρατών που υπονομεύει την Ευρώπη!

Δείτε τα tweets του κ. Βαρουφάκη

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τόμσεν-ΔΝΤ απορρίπτουν κλείσιμο αξιολόγησης, θέλουν νέο επεισόδιο τον Ιούλιο για να καμφθεί η… Μέρκελ https://t.co/u23Ek5jtkz

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) 2 Απριλίου 2016

Για όποιον αμφέβαλε ότι Τρόικα = παρακρατικό τάγμα αναποτελεσματικών ψευτοτεχνοκρατών που υπονομεύουν την Ευρώπη https://t.co/u23Ek5jtkz

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) 2 Απριλίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα