Βάρκιζα: Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που εμπόδιζαν τις «κόντρες θανάτου» (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Από αστυνομικές δυνάμεις κατακλύστηκε χθες βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας για να αποτραπεί το «ραντεβού θανάτου» που είχαν δώσει οι λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου στις 11 το βράδυ.

Οι νεαροί είχαν ετοιμαστεί για τις καθιερωμένες παρασκευιάτικες κόντρες στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, όμως οι ισχυρές δυνάμεις τους εμπόδισαν και τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στις κόντρες επιτέθηκαν σε σταθμευμένο

περιπολικό με πέτρες προκαλώντας φθορές, ενώ ένας νεαρός «ψέκασε» με πυροσβεστήρα τους αστυνομικούς.

Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ήταν στην περιοχή της Βάρκιζας από τις 9:00 το βράδυ και έκαναν ελέγχους έλεγξαν όλα τα σπορ αυτοκίνητα αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού.

Δύο άτομα προσήχθησαν καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τις μηχανές τους, οι οποίες στα πάρκινγκ της Αστυνομίας με γερανούς του σώματος.

Οι Αρχές παρατάσσονται από την πλατεία Βάρκιζας μέχρι και το κέντρο Ribas, ενώ χρησιμοποιούν ακόμα και drones για να ελέγχουν τους νεαρούς που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των υπολοίπων.

Το άρθρο Βάρκιζα: Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που εμπόδιζαν τις «κόντρες θανάτου» (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα