Βαρκελώνη: Αυτός είναι ο άνθρωπος που είχε νοικιάσει το βαν- Σκληρές εικόνες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τρόμος στη Βαρκελώνη!

Το πρακτορείο Reuters επικαλείται ραδιοφωνικό σταθμό που κάνει λόγο για τουλάχιστον 13 νεκρούς καθώς επίσης ότι βρέθηκε μέσα στο βαν που έπεσε στους πεζούς, μια ισπανική ταυτότητα με αραβικό όνομα.

Ο Ντρις Ουκαμπίρ φέρεται να είναι ο άνθρωπος που νοίκιασε το βαν από την πόλη Santa Perpetua de la Mogada, αναφέρει η El Pais.

Σύμφωνα

με περιγραφές των αστυνομικών, ο οδηγός του μικρού φορτηγού ήταν διαμετρήματος 1,70μ. και φορούσε λευκό πουκάμισο.

Ο δράστης, αφού επιτέθηκε στους πεζούς, διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που έχει εισβάλει στο τουρκικό εστιατόριο, 200 μέτρα απόσταση από το σημείο της επίθεσης στη La Rampla. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και συνεργάτης.

Τρεις Έλληνες, μια μητέρα και τα δύο παιδιά της, είναι ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης, σύμφωνα με τη γραμματεία του πρόξενου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Φερνάντο Τούτο Χομέδες. Ο πατέρας των παιδιών είναι καλά στην υγεία του.

#LoUltimo #Barcelona – Furgoneta usada en atentado fue alquilada a Driss Oukabir, revela @elpais_america pic.twitter.com/nEwopaDucM

— Luis Carlos Vélez (@lcvelez) August 17, 2017

Το άρθρο Βαρκελώνη: Αυτός είναι ο άνθρωπος που είχε νοικιάσει το βαν- Σκληρές εικόνες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα