Βανδή – Μπισμπίκης Ρώμη: Ο απόλυτος έρωτας

Στη Ρώμη για το τριήμερο βρίσκεται το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz τον τελευταίο καιρό, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η διάσημη τραγουδίστρια ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, με τον ηθοποιό που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” και αυτό βγαίνει και προς τα έξω αφού, και οι δύο, πλέον, είναι πολύ εκδηλωτικοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία ανέβασε και story στο οποίο έγραψε στα ιταλικά «αγάπη… μόνο αγάπη», απόψε θα πρέπει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού show “J2US”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Βασίλης Μπισμπίκης: Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μετά το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε και εκείνος μια τρυφερή φωτογραφία.

Σε αυτή, η Δέσποινα Βανδή κάθεται στο πόδι του Βασίλη Μπισμπίκη και του χαρίζει ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ εκείνος της φιλάει τον λαιμό.

Δέσποινα Βανδή: «Με τον Βασίλη οι ψυχές μας κούμπωσαν, είμαι ευτυχισμένη μαζί του»

Η τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Super Katerina για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τόνισε πως νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη: «Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου η τραγουδίστρια σχολίασε: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός». Ακόμα μιλώντας για τον αγαπημένο της σύντροφο του αφιέρωσε το κομμάτι της «Δεν υπάρχει γυρισμός καρδιά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βανδή – Μπισμπίκης Ρώμη,vandi – bisbikis romi