Βάνα Μπάρμπα υποψήφια: Στο ΚΙΝΑΛ η ηθοποιός – “Πάρτι” στο Twitter για το “ηθικός ο Τσίπρας”

Βάνα Μπάρμπα υποψήφια: Την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Όπως είπε η Βάνα Μπάρμπα δεν πρέπει «απλώς να δώσουμε την παλιά αίγλη στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να κάνουμε το Κίνημα Αλλαγής ένα μεγάλο κίνημα». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι θα κατέβει υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας ως

απλός στρατιώτης, καλώντας τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο .Παράλληλα υπογράμμισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. έχουν κάνει μεγάλα λάθη.

Αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλος είπε «είναι ένας πολύ σημαντικός άνδρας». Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στάθηκε στο πλευρό της κυρίας Γεννηματά, λέγοντας«δεν τον έδιωξε κανείς. Αυτός έκανε την επιλογή του. Η κυρία Γεννηματά πρέπει ως πρόεδρος να πάρει τις δικές της αποφάσεις. Πρέπει να αφήσουμε τον αρχηγό να είναι αρχηγός. Θα κριθεί, όπως όλοι. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα».

Οι χρήστες του Διαδικτύου βέβαια δεν στάθηκαν στο γεγονός πως η Βάνα Μπάρμπα πήρε εν τέλει την απόφαση να βάλει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ, αλλά στις δηλώσεις που έκανε για τον Τσίπρα.

Φαίνεται πως οι φράσεις «είναι ένας άνθρωπος ηθικός», «είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε», χτύπησαν άσχημα στα αυτιά των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι με το γνωστό καυστικό τους χιούμορ έσπευσαν να σχολιάσουν τα λεγόμενα της Βάνας Μπάρμπα.

Βέβαια μερικοί δεν άντεξαν και μπήκαν στην διαδικασία να αναρωτηθούν… γιατί η Μπάρμπα και όχι ο Βενιζέλος, χωρίς όμως να καταλήγουν σε κάποιο συμπέρασμα για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ.

Διάφοροι ασχολούνται με το οτι δεν πρέπει να ψηφιστεί η Βάνα Μπάρμπα και κανείς δεν ενδιαφέρεται που για να ψηφίσεις Βάνα Μπάρμπα πρέπει να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ!!!

— Δημήτρης Βουζουναράς (@dbaznr) June 10, 2019

Τώρα με την Βάνα Μπάρμπα θα γίνουν πράγματα δηλαδή; Οκ…

— Ζαν ντ'Αρτ (@lybejohn) June 10, 2019

"Κανείς από το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να "ρίξει" την Βάνα Μπάρμπα".

Ευάγγελος Γιαννόπουλος, δήλωσή του στην δεκαετία του 1990.

— Sotiropoulos (@Sotiropoulos) June 9, 2019

Βγάλανε τον Βενιζέλος και βάλανε την Βάνα Μπάρμπα. Τέρας στρατηγικής η Φωφη

— Latte Liberal (@latte_liberal) June 10, 2019

Βάνα Μπάρμπα για Αλέξη Τσίπρα: «θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε»
Τι έγινε Αλεξάκη, σε γουστάρουν οι Κιναλιώτισσες;

— Εύπολις (@Eupolis1) June 10, 2019

μετά την Βάνα Μπάρμπα που έπλεξε το εγκώμιο του Τσίπρα, νομίζω η επόμενη μεταγραφή του ΚΙΝΑΛ πρέπει να είναι η Άντζυ Σαμίου

— Tryfon (@Nogate_T) June 10, 2019

Δεν έχω τίποτα με τη Βάνα Μπάρμπα και καθόλου δεν την ειρωνεύομαι. Έχω όμως την πεποίθηση ότι είναι τόσο δύσκολες οι στιγμές που περνάει η χώρα μας, που στα δημόσια αξιώματα απαιτούνται άνθρωποι με γνώσεις τόσο στα οικονομικά όσο και τα εθνικά θέματα κι όχι όμορφα γνωστά πρόσωπα.

— Afroditi Manou (@AfroditiManou1) June 10, 2019

Η κίνηση της Φώφης να διώξει τον Βενιζέλο και να ενισχύσει το ΠΑΣΟΚ με τη Βάνα Μπάρμπα αποτελεί άνοιγμα στα αριστερά μόνο αν είσαι ηλίθιος ή πρώην πρασινοφρουρός (ή και τα 2)

Μάλλον μοιάζει με άνοιγμα της Φώφης για μετεκλογική απορρόφηση του ΚΙΝΑΛ από το ΣΥΡΙΖΑ (μέθοδος ΔΗΜΑΡ).

— Ουίνστον Σμιθ (@Ouinston) June 10, 2019

Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το κιναλ είμαι σίγουρη πλέον ζούμε σε πίνακα του Νταλί

— Η Κορέα Ελένη (@parkopoulou) June 10, 2019

Στο προσκήνιο ο Στράτος Τζώρτζογλου κι η Βάνα Μπάρμπα. Ευτυχισμένο το 1998!

— Λένα (@lenmr32) June 10, 2019

Ο Τσιπρας Ηθικός Άνθρωπος ????
Από πότε????
Η Βάνα Μπάρμπα το είπε!
ΑΑααααΑΑΑαΑΑΑαΑ, εντάξει τότε.

— Eritimi (@Eritimi4) June 10, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα