Βαλέρια Κουρούπη χωρισμός: Τέλος με τον Νίκο Ξύδη, μετά από 20 χρόνια

Βαλέρια Κουρούπη χωρισμός: Η Βαλέρια Κουρούπη, σε συνέντευξη που έδωσε στην Real, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους από τον Νίκο Ξύδη. «Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι

αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε.

Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη και ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».

Βαλέρια Κουρούπη: Ποια είναι, με λίγες λέξεις

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου. Μητέρα της είναι η Ηδύλη Τσαλίκη.Η Βαλέρια Κουρούπη είναι ηθοποιός, με λαμπρές συμμετοχές στο θέατρο και την τηλεόραση. Είναι ανιψιά του επίσης ηθοποιού Γιάννη Μπέζου και πρώην πλέον σύζυγος του μουσικού Νίκου Ξύδη, γιου της τραγουδίστριας Ελένης Βιτάλη και του μουσικού Βαγγέλη Ξύδη. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών με πρώτη το «Εκείνες κι εγώ». Η συμμετοχή της στο show Your Face Sounds Familiar απέσπασε τα θετικότερα σχόλια. H ηθοποιός, ο αδελφός της, πρώην αθλητής του βόλεϊ, Βίκτωρας Κουρούπης και ο επιχειρηματίας Μάνος Ανδριτσόγιαννης, το 2017 ένωσαν τις δυνάμεις τους και με μεράκι δημιούργησαν τον ατμοσφαιρικό χώρο ZaZ στην Παλλήνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα