Β. Λεβέντης : «Ο Α. Τσίπρας κατά βάθος δεν είναι κακός άνθρωπος»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε πως «μέσα του δεν είναι κακός άνθρωπος».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως είδε -ο Α. Τσίπρας- έναν άνθρωπο σαν τον Βασίλη Λεβέντη

που «μετά από διασυρμό 35 ετών, μπήκε στην Βουλή και εκφράζει πέντε απόψεις» . «Να μην το εκτιμήσει αυτό ; έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής» σημείωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας με έμφαση πως «αν κάνω οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει Ένωση Κεντρώων στις επόμενες εκλογές».

Σε ότι αφορά στην παραίτηση του πρώην εκπροσώπου τύπου του κόμματος Γιάννη Καλλιάνου , δήλωσε απαντώντας στις βολές του πρώην στελέχους του περί απαγόρευσης εκ μέρους του Βασίλη Λεβέντη στο να ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε «πώς μπορώ να απαγορεύσω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ»;

Ενώ σχετικά με την από κοινού παρουσία του με τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα στην Νέα Υόρκη επεσήμανε ότι εκλήθη στο συγκεκριμένο οικονομικό φόρουμ, χωρίς να γνωρίζει ότι θα παρίσταται σε αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας.

Το άρθρο Β. Λεβέντης : «Ο Α. Τσίπρας κατά βάθος δεν είναι κακός άνθρωπος» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα