Τζούλια Αλεξανδράτου: Το νέο της βίvτεο μόλις κυκλοφόρησε

Τον τελευταίο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει κάνει μια σταδιακή στροφή στην παραγωγή ενήλικου περιεχομένου, την οποία και δημοσιεύει στο προφίλ που άνοιξε στο 0nlyfans, πλατφόρμα που έγινε δημοφιλής γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μόνο που η Τζούλια δεν μένει σε αναρτήσεις εκεί. Φροντίζει να δίνει και μικρά previews στο προφίλ της στο Instagram. Εσχάτως έχει απασχολήσει με το διαζύγιό της, με κάποιες δηλώσεις της που φανέρωσαν εκνευρισμό με το πώς την αντιμετώπισαν τα Μέσα, με την αφαίρεση που έκανε στο στήθ0ς της και με την απόφασή της να παράγει βιvτεάκια για το 0nlyfans, όπου χρεώνει συνδρομή 19 δολάρια το μήνα.

Στο Instagram μπορεί κάποιος να δει μέρος αυτών που δημοσιεύει. Σε μια ανάρτησή της είναι μαζί με κάποιον άντρα κατά τη διάρκεια… πράξης και στο σχόλιο γράφει «θα πνιγώ». Τα περισσότερα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση είναι είτε χιουμοριστικά με αναφορές σε Covid-19 ή επικριτικά προς την Τζούλια Αλεξανδράτου. Όπως και να έχει, η ίδια ξέρει πολύ καλά πώς να προμοτάρει τον εαυτό της.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juliahunt123)

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο λόγος που αφαίρεσα το στήθος μου

Η νέα εικόνα που παρουσιάζει η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν, καθώς η ίδια αφαίρεσε πρόσφατα τελείως το στήθος της, παρουσιάζοντας μια νέα, διαφορετική φιγούρα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε μέσα από ένα instastory το διαφορετικό της σώμα, χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίζει εάν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας ή για κάποια αλλαγή που επιθυμούσε να κάνει πάνω της. “New me No tits!” (Νέος εαυτός, χωρίς στήθος), έγραψε αποκαλύπτοντας ότι έχει αφαιρέσει το στήθος της.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time, η Τζούλια Αλεξανδράτου ανέφερε: “Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη. Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα