Τζούλια Αλεξανδράτου: Πώς είναι τώρα – “Παρελθόν” το πρόβλημα υγείας

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πολύ αδύνατη φιγούρα της στα social media τους τελευταίους μήνες έγινε αντικείμενο συζήτησης. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για το πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία που αντιμετωπίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου, ιδίως μετά το διαζύγιό της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο και τη νέα της ζωή στην Ελλάδα.  Όμως, η εμφάνισή της στη Μύκονο μόλις πριν από λίγα 24ωρα ήρθε να διαψεύσει τα περί ανορεξίας, αφού η Τζούλια εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live tv στα Ματογιάννια, έχοντας βάλει κάποια κιλά. Λίγα βέβαια, αλλά ίσως είναι μια αρχή. Σε καλοκαιρινή διάθεση, εντελώς χαλαρή, χαμογελαστή και ανέμελη βόλταρε στα σοκάκια του νησιού. Η ξανθιά καλλονή επέλεξε ένα λευκό φόρεμα ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε μία κοτσίδα.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν το 2006 η Τζούλια συμμετείχε σε ελληνικά καλλιστεία (για την ανάδειξη της Μις Ελλάς) και έγινε… διάσημη χάρη στην απίστευτα οργισμένη αντίδραση που είχε όταν έχασε την πρωτιά και τότε είχε πετάξει τα παπούτσια της.  Η Τζούλια, που πλέον λέγεται Julia Hunt, τον περασμένο Μάιο συμμετείχε στα καλλιστεία ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Europe 2019, κατακτώντας την 2η θέση πίσω από τη Μις Ισπανία. Ωστόσο, αν βρέθηκε στο “στόχαστρο” για κάτι, ήταν το σκελετωμένο κορμί της.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η Ψαρού και ο έξαλλος χορός στη ΜύκονοΤζούλια Αλεξανδράτου: Από τα καλλιστεία του Ant1…μούσα του Περράκη

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1986 στην Γλυφάδα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι Έλληνας επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ενώ η μητέρα της, Άλισον Χαντ-Αλεξανδράτου, είναι πρώην μοντέλο βρετανικής καταγωγής. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Άρτεμις (γενν. 1983), που είναι λαϊκή τραγουδίστρια. Ξεκίνησε από παιδί να εργάζεται ως μοντέλο, συμμετέχοντας σε εκπομπές διαφημίζοντας έτσι παιδικά ρούχα γνωστών εταιριών.

Το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, κέρδισε τον τίτλο της Miss Young στα καλλιστεία του ANT1, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006,παρ’ όλο που αρχικά τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή “Megalicious chart live” του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA, ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, “Μόνο Για Σένα” και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο-κλιπ. Το 2007, ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το “Βασίλισσα της πίστας” και το “Στόχος είναι τα λεφτά” για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περράκη “Ψυχραιμία”, στην οποία και συμμετείχε ως ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Bv3vUhHlyUC/

Ήταν παρουσιάστρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του ΑΝΤ1 “Music bee”, η οποία σταμάτησε στο τρίτο επεισόδιο λόγω των μικρών ποσοστών τηλεθέασης από την AGB. Το 2010, πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο pornostar Ian Scott, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη πορνό λαμβάνοντας έτσι ποικίλα σχόλια, Συμμετείχε σε ακόμη 3 ταινίες πορνό πριν αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο το 2012. Τον Νοέμβριο του 2016, κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Τάσο Ποτσέπη, το τραγούδι “Αγάπη Μόνο”.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή της στην Ελλάδα

Ήταν 2016 όταν η πανέμορφη Τζούλια Αλεξανδράτου, επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου στη Βιέννη και ένα ….διαζύγιο με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο. Πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται μαζί με τον “Αγάπη Μόνο” σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στις ταινίες πορνό και το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα. “Όχι δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τα έλος το σεξ, αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα. Μακριά από το παρελθόν μου”, αναφέρει.

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Jul 2, 2017 at 9:49am PDT

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Ήμουν ένα πιόνι”

Σε μια εμφάνιση έκπληξη το 2016, στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για όλα. “Εκείνη την περίοδο ήμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με μένα και όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να σου συμβεί. Πάνω στην παραπλάνηση και στην πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα και με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που κάνω είναι οκ, ενώ ήταν λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ότι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις και θέλανε για το δικό τους συμφέρον, με ώθησαν να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα. Μπήκα σε αυτό το τρυπάκι και μου έγινε τεράστια πλύση εγκεφάλου και το θεώρησα οκ τότε”.

View this post on Instagram

The Blondies!! Summer lovin #SoHot #Mykonos

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Jul 16, 2019 at 4:21am PDT

“Κοιτάζω πίσω τον εαυτό μου και δεν αναγνωρίζω ποια ήμουν, τι έκανα και γιατί έκανα αυτά τα πράγματα που ποτέ στη ζωή μου δεν θα έκανα. Όχι, δεν είχα καμία σχέση με ναρκωτικά. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι γύρω μου, δεν θα το έκανα ποτέ. Έκανα τεράστια λάθη και θα ζω με αυτά μέχρι να πεθάνω, δεν μπορώ να το κρύψω και θα το έχω μέσα μου για πάντα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα το έκανα. Ήμουν υπό την επήρεια άλλων που με καθοδηγούσαν και με πήγαιναν εκεί που ήθελαν αυτοί. Ήμουν ένα πιόνι, δεν είχα τα λογικά μου και θεωρώ ότι όλη αυτή η δημοσιότητα μόνο κακό μου έκανε. Δεν άξιζαν τα χρήματα όλη αυτή την κατάσταση. Πέρασε από το μυαλό μου και η απονενοημένη πράξη” ήταν τα λόγια του Τζουλιας Αλεξανδράτου.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Μια συνέντευξη “κόλαφος”
Keywords
Αναζητήσεις
τζουλια αλεξανδρατου προβλημα υγειας
Τυχαία Θέματα