Τζίνα Βογιατζή – πατέρας: Απόπειρα αυτοκτονίας στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκε η κόρη του

Τζίνα Βογιατζή – πατέρας: Αβάσταχτο είναι το δράμα που βιώνει η οικογένεια της Τζίνας Βογιατζή, του 20χρονου μοντέλου που έχασε άδικα τη ζωή του στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε πως στις αρχές Απριλίου η πανέμορφη Τζίνα Βογιατζή, η οποία σπούδαζε Οδοντιατρική, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο, είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα. Το πτώμα της άτυχης 20χρονης

είχαν εντοπίσει περαστικοί, ενώ σε κοντινό σημείο, το κατοικίδιό της ζωντανό.

Το δράμα που βιώνει η οικογένεια της άτυχης καλλονής είναι φυσικά αβάσταχτο, ενώ ο 60χρονος πατέρας της δεν άντεξε και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, ακριβώς στο ίδιο σημείο που η Τζίνα Βαρελά άφησε την τελευταία της πνοή. Ο 60χρονος, το απόγευμα της Δευτέρας, πήρε το αυτοκίνητό του κι έπεσε στον γκρεμό του παλιού λατομείου στο Ωραιόκαστρο, εκεί δηλαδή που βρέθηκε νεκρό το 20χρονο παιδί του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο και κατάφερε να απεγκλωβίσει ζωντανό τον 60χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ευτυχώς ο πατέρας της Τζίνας Βογιατζή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

View this post on Instagram

Καλό ταξίδι Τζίνα". Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της  Τζίνας μας… Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια  και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο… Η σκέψη μας είναι μαζί σας…

A post shared by TEAM.modelmanagement (@team.mgmt) on Apr 1, 2020 at 2:24am PDT

Πώς έγινε η τραγωδία

Όπως προκύπτει από την προανάκριση, την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τη σορό του νεαρού μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι θλαστικές εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα της άτυχης κοπέλας, αλλά και τα ευρήματα κατά την αυτοψία του χώρου συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου».

Keywords
Τυχαία Θέματα