Τζέσι Τζέιν πορνοστάρ: Νεκρή μία από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες ροζ ταινιών

Μία από τις πλέον διάσημες πορνοστάρ στις ΗΠΑ, η Τζέσι Τζέιν, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών. Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε νεκρή, πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο σπίτι της στην Οκλαχόμα, με τον σύντροφό της, Μπρετ Χασενμίλερ, να βρίσκεται επίσης νεκρός μαζί της. Η Τζέσε Τζέιν έγινε παγκοσμίως γνωστή επειδή συμμετείχε στην πρώτη mainstream ταινία πορνό που κέρδισε βαθμολογία R, που ονομάζεται Pirates.

Η «κατάρα των πορνοστάρ» – Νεκρή στο σπίτι της 24χρονη σταρ της βιομηχανίαςΑπό παίκτης reality, πορνοστάρ: Ο Φίλιππος Αρβανίτης περιγράφει πώς κατέληξε να παίζει σε αισθησιακές ταινίεςΗ πορνοστάρ Λάνα Ρόουντς… κάρφωσε τον Γκρίφιν: Έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα

Παρουσίαζε παράλληλα talk show με ερωτικό περιεχόμενο και ήταν από τις πλέον δημοφιλείς πρωταγωνίστριες σε όλο τον πλανήτη.

Η Τζέιν αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά τα τελευταία χρόνια, ενώ, σύμφωνα με τη «New York Post», είχε συλληφθεί από την αστυνομία για δημόσια χρήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα