Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε: Τέλος ο Άλεξ Ροντρίγκεζ – Ο γάμος που θα… γινόταν και το “σκάνδαλο”

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Αλεξ Ροντρίγκεζ δεν είναι πια ζευγάρι, γράφουν τα ξένα ΜΜΕ. Σύμφωνα με το Page Six, η Λατίνα σταρ και ο πρώην αθλητής των New York Yankees αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι πριν δύο περίπου χρόνια είχαν αρραβωνιαστεί

και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ θα παντρεύονταν το περασμένο καλοκαίρι αλλά ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδιά τους.

«Είμαι λίγο λυπημένη επειδή είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια. Αλλά σκέφτομαι επίσης: Ξέρεις τι; Ο Θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο. Έτσι, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ίσως θα είναι καλύτερα. Πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι», είχε εξομολογηθεί η Jennifer Lopez για την αναβολή του γάμου της. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε τελευταία φορά μαζί πριν από περίπου ένα μήνα στον Αγιο Δομίνικο όπου η Τζένιφερ Λόπεζ γυρίζει τη νέα της ταινία. «Τους τελευταίους τρεις μήνες τα πράγματα ανάμεσά τους δεν ήταν καλά. Προσπαθούσαν και το πάλευαν για το καλό των παιδιών τους αλλά ήταν κοινό μυστικό πως η όλη κατάσταση μεταξύ τους δεν λειτουργούσε. Στα πλάνα τους ήταν να αγοράσουν μαζί ένα σπίτι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», λέει πηγή στο People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Πως ξεκίνησε η κρίση στη σχέση τους

Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε όταν στα αυτιά της Λόπεζ έφτασε πως ο αγαπημένος της είχε κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση με την Μάντισον Λεκρόι. «Το σκάνδαλο με την Μάντισον Λεκρόι ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού. Είχαν ήδη τα προβλήματά τους αλλά η JLO ένιωθε μεγάλη ντροπή», αναφέρει άλλη πηγή. Πάντως ο αθλητής δήλωσε ότι ουδέποτε απάτησε την αρραβωνιαστικιά του ενώ η από την πλευρά της η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου παραδέχτηκε πως όντως συνομιλούσε με τον Ροντρίγκεζ αλλά αυτό ήταν «αθώο».

Το άλλοτε αγαπημένο και ευτυχισμένο ζευγάρι σύμφωνα με άνθρωπο που τους γνωρίζει «έχει χωρίσει εδώ και μερικές εβδομάδες». «Δεν φαίνεται να τα ξαναβρίσκουν και ο χωρισμός τους μοιάζει οριστικός», ανέφερε η ίδια πηγή στο CNN προσθέτοντας ότι ο διάσημος αθλητής του μπέιζμπολ εθεάθη μόνος του χωρίς την JLO η οποία σχεδόν πάντα τον συνόδευε. Το CNN προσπάθησε να πλησιάσει το ζευγάρι για κάποια δήλωση αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στην τελευταία φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο Instagram του βρίσκεται μόνος του σε ένα σκάφος χαζεύοντας το κινητό του. «Μην με ενοχλείτε απλά βγάζω μια σέλφι πάνω στο ιστιοφόρο. Ποια είναι τα πλάνα σας για το Σαββατοκύριακο;», γράφει  στη  λεζάντα  που συνοδεύει τη φωτογραφία. Η Λόπεζ από την πλευρά της ανέβασε ένα βίντεο από παλιές τηλεοπτικές της στιγμές στο οποίο λέει: «Βρείτε ένα καλό λόγο να γελάσετε σήμερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ ήταν μαζί από το 2017.

«Συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο στο Los Angeles και ένιωσα πως πρέπει να τον χτυπήσω ελαφρά στον ώμο. Εκείνος με αναγνώρισε και μιλήσαμε για λίγο, ώσπου κανονίσαμε να βγούμε». “Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας”, είχε σημειώσει η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό Vanity Fair.

Ο Ροντρίγκεζ έχει δύο κόρες, τη Natasha και την Ella, από το γάμο του με την ελληνικής καταγωγής Σύνθια Σκούρτη.

Για την Λόπεζ, αν γινόταν αυτός ο γάμος, θα ήταν ο τέταρτος. Είχε προηγηθεί ο γάμος της με τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa το 1997, τον οποίο χώρισε το 1998 σε ένα όχι και τόσο φιλικό κλίμα, και μετά από αυτόν ο γάμος της με τον χορογράφο Cristan Judd το 2001, με τον οποίο και χώρισε το 2003. Μετά, ήρθε η σχέση ζωής με τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Όπως έχει πει, τα δίδυμα παιδιά της έχουν άψογες σχέσεις με τα παιδιά του Alex και της είπαν πως θέλουν να αποκτήσουν και άλλα αδέλφια. Έτσι η Lopez δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα το θεωρήσει μεγάλη ευλογία αν η ίδια και ο Alex καταφέρουν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόπεζ, Τέλος, Άλεξ Ροντρίγκεζ –, “σκάνδαλο”,tzenifer lopez, telos, alex rontrigkez –, “skandalo”