Τσιτσιπάς Harrods: Σάλος με την ανάρτηση του τενίστα

Τσιτσιπάς Harrods: Θύελλα αντιδράσεων αλλά και σχολίων γεμάτων χιούμορ έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο twitter του διεθνούς τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά ότι είναι καιρός -επιτέλους να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Μιλάμε για το πολυτελέστερο πολυκατάστημα του Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου που έχει κυρίως είδη πολυτελείας. Η επιθυμία του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους χιλιάδες θαυμαστές του κυρίως από την Ελλάδα, τη στιγμή μάλιστα που η κοινωνία δοκιμάζεται υγιεονομικά, οικονομικά και κοινωνικά. Βέβαια ο Τσιτσιπάς δε ζει διαρκώς στην Ελλάδα οπότε μάλλον είναι μακριά από το πρόβλημα, ή έρχεται μόνο για …ψώνια, αφού εδώ δε γίνονται – ανάμεσα και σε άλλα- και διεθνή τουρνουά.

Ο διεθνούς φήμης τενίστας, που έχει κάνει την Ελλάδα υπερήφανη τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του, έκανε ένα tweet που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό, στο οποίο γράφει επακριβώς: “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα’.

Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time.

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) December 3, 2020

Η σύγκριση με τον Αντετοκούνμπο

Πολλοί χρήστες χρησιμοποιώντας το χιούμορ, και άλλοι κατακεραυνώντάς τον και συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του, τα Σεπόλια, αντέδρασαν στην ανάρτησή του. Βέβαια οι δυο Έλληνες παίκτες έχουν εντελώς διαφορετικό κοινωνικό προφίλ, ούτως ή άλλως.

Προς το παρόν, ανοίγουν νεκροταφεία, αλλά δεν πειράζει, Στέφανε, μείνε στον κόσμο σου, μαζί με τον πρωθυπουργό. pic.twitter.com/oWsn0hFrHX

— Silverchild1 (@Silverchild1) December 3, 2020

Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου.

— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) December 3, 2020

Μαζί με τα Harrods να χτίσουμε κι ένα παλάτι του Μπακιγχαμ η εστω Κενσιγκτον στην Αθήνα να στεγαστεί όλη η οικογένεια Μητσοτάκη που την εχουν φάει οι διαδρομές Λυκαβηττός- Γλυφάδα – Αραβαντινού

— Vicattos Liveris (@VicattosLiveris) December 3, 2020

Βρειτε τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ #Harrods #tsitsipas pic.twitter.com/y6GpkQ8Ewz

— i am i am i am (@iam62453834) December 4, 2020

Στέφανος Τσιτσιπάς: Είδα το Harrods με τα μάτια μου pic.twitter.com/bDGi5fOB6u

— Το Βατράχι (@to_vatraxi) December 3, 2020

Άκου Harrods στην Ελλάδα, ενώ οικονομικά είμαστε δτο "ο, τι παρεις 1 ευρώ"

— Ειρήνη A (@blublu21_) December 3, 2020

Επιτέλους αγάπη μου κάποιος το είπε, βαρεθήκαμε το Ζοναρς πια pic.twitter.com/cqX7C7pCTA

— ΛυσσασμένοΤσιουάουα (@BomberNick) December 3, 2020

Ο Τσίτσιπας χωρίς τσίπα, σα ξιπασμένη δούκισσά ζητάει να έρθουν Harrods στην Ελλάδα γιατί που θα πάει να σπαταλήσει τα εκατομμύρια του στη ψωροκώσταινα. Γλυτώνει και τόσους φόρους σα φορολογικός κάτοικος Μονακού λένε οι κακές γλώσσες.

Red light district (@rldis13) December 3, 2020

Θέλουμε ένα Harrods να ψωνιστούμε παλληκάρι μου https://t.co/6g4JxqGB1r pic.twitter.com/mNeIFWRtzr

— Ο Κοπρόγατος (@gato_balamo) December 3, 2020

Υπενθυμίζω ότι δεν έχουμε καθαρά σεντόνια στα νοσοκομεία και οι γιατροί αγοράζουν τις δικές τους μάσκες και γάντια, αλλά ναι… τα Harrods μας έλειπαν.

Κούνα λίγο το κεφάλι να δεις αν κάνει γκλιν γκλον https://t.co/51nNKcdA0f

— ᴮᴱnicole⁷- semi ia (@taetaeseyess) December 3, 2020

Πόση καφρίλα, πόση νεοελληνική μιζέρια, πόση κακομοιριά απέναντι σε ένα νέο παλικάρι ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, κερδίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα του και μας κάνει περήφανους και όλους εμάς τους απλούς, καθημερινούς Έλληνες.
Στέφανε, πάντα νίκες και διακρίσεις λεβέντη μου!

— Her_cl_s (@IraPol3) December 3, 2020

Παλικάρι μου,το timing σου είναι άκυρο.Αντιλαμβανομαι ότι προέρχεσαι από ένα οικονομικά άνετο περιβάλλον κ είναι δύσκολο να ταυτιστείς με το μέσο Έλληνα που ζει με το βασικό κ δεν έχει για τα βασικά.Α,επίσης έχουμε κ 100 θανάτους τη μέρα.Απλα λέω.

— Γυμνό Άλογο (@gymno_alogo) December 3, 2020

Αν θέλεις να είσαι ενημερωμένος για το τι γίνεται στην Ελλάδα και για να αποφεύγεις τέτοιου τύπου χοντράδες, διάβαζε εφημερίδες της αντιπολίτευσης. Αν βλέπεις Σκάι πχ, νομίζεις ότι τρώμε με χρυσά κουτάλια και από πανδημία δεν τρέχει τίποτα. Φιλικά στο λέω

— catalin (@resi1931) December 3, 2020

Γιατί στο πολυκατάστημα ρομπότ θα δουλεύουν; Δεν είναι νέες θέσεις εργασίας;
Αλλά μάλλον εσείς προτιμάτε τα επιδόματα ε;

ΒΙΚΥ Μ. (@vickymartselou) December 4, 2020

Στέφανε, θα μπορούσες να ακολουθήσεις το παράδειγμα της οικογένειας Αντετοκουμπο. Just saying που λέμε κ στο Λασίθι pic.twitter.com/gUkKJhdZdt

— ο εγγόνας του αγροφύλακα (@sfyrdim) December 3, 2020

Μπράβο Στεφανε αγορι μου! Ενω οι Ελληνες πεθαίνουν εκατονταδες καθε μερα εσυ ως γνησιος νεοπλουτος φελλος αναρωτιεσαι γιατι δεν υπαρχουν Harrods,και ειναι λογικο, αφου ζεις σε αλλο συμπαν. Μην παραξενευτεις οταν θα πεσει η πρώτη ροχαλα ομως, καραγκιοζη!

— Syl667 (@SylBlashyrkh667) December 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα