Τσίπρας Πολυτεχνείο: Η ΝΔ σχολιάζει με ειρωνεία την εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία

Τσίπρας Πολυτεχνείο: Την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και τη συμμετοχή του στην πορεία για το Πολυτεχνείο σχολίασαν δηκτικά πηγές τις ΝΔ αναφέροντας πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Πηγές τις ΝΔ σχολίασε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας

δεν ακολούθησε την πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία, αλλά σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία «Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλέξης Τσιπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Της πορείας του μπλοκ ηγείτο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορούσε δερμάτινο μπουφάν, τζιν και αθλητικά παπούτσια. Στο πλευρό του στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν και πολλά στελέχη του κόμματος. Εκεί βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η Ρένα Δούρου, αλλά και ο Θοδωρής Δρίτσας.  Οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια κατά των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην πορεία. Στη συνέχεια τους αποδοκίμασαν έντονα. Αποδέκτες των αποδοκιμασιών ήταν οι Πάνος Σκουρλέτης, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Φίλης, Νίκος Τόσκας, Θοδωρής Δρίτσας, Στέλιος Παππάς και Θάνος Μωραΐτης.

Χτυπούσε κάδους ο Βούτσης

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Antenna, η ένταση ξεκίνησε όταν κάποιος επιτέθηκε φραστικά στον Νίκο Βούτση. Οι ίδιες πληροφορίες αλλά και οι εικόνες που μετέδωσε το κανάλι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκνευρίστηκε τόσο πολύ που άρχισε να χτυπάει κάδους με τα χέρια του. Τελικά η παρουσία της αστυνομίας, αλλά και οι ψυχραιμότερες φωνές που συμμετείχαν στην πορεία ήταν στο σημείο βοήθησαν στο να τελειώσει οι ένταση και το επεισόδιο να μην πάρει έκταση. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος αρχικά είχε τεθεί επικεφαλής του μπλοκ στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα