Τσίπρας για διακοπή πρωταθλήματος: Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκησε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και άλλων κυβερνητικών στελεχών.

O κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε και επισήμως την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα όσα σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

«Έχουμε δώσει μάχες για να εξυγιάνουμε τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Ένταλμα

σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη

Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια, δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί.

Οι κανόνες ισχύουν για όλους και έναντι όλων και υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος τις επόμενες ώρες», ανέφερε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης.

«Θα έχουμε συζητήσεις με την ομοσπονδία, τους φορείς και την λίγκα και περιμένουμε τις προτάσεις τους.

Λοβέρδος για εισβολή Σαββίδη: Πλήρης κυβερνητική αποτυχία και στο ποδόσφαιρο

Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA, που είναι σοκαρισμένη με τα τελευταία γεγονότα και δεν θα εκκινήσει ξανά εάν δεν συμφωνήσουμε σε ένα σαφές από όλους πλαίσιο κανόνων για να προχωρήσουμε μπροστά.

Δεν κάνουμε πίσω στην μάχη για διαφάνεια και οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους».

Αλέξης Τσίπρας: Αυτή η ιστορία θα τελειώσει

«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους».

Αυτό σημείωσε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Το άρθρο Τσίπρας για διακοπή πρωταθλήματος: Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα