Τσαπανίδου βιογραφικό: Χαμός στο Twitter για τη νέα εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση της Πόπης Τσαπανίδου να αναλάβει με το νέο έτος εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου, προκάλεσε πολλά σχόλια και ετερόκλητες αντιδράσεις στο Twitter. Πολλοι ήταν εκείνοι που είδαν θετικά τη μετακίνηση της παρουσιάστριας ειδήσεων από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, αλλά άλλοι τόσοι ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να την επικρίνουν, επικαλούμενοι μάλιστα και τηλεοπτική συνέντευξη της Τσαπανίδου,

στην οποία εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν θα δεχόταν να κατέβει στον στίβο της πολιτικής.

https://twitter.com/LinaGreciaPS/status/1608087429373640704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1608087429373640704%7Ctwgr%5E6ead77e606e2aac33ed5d2ace6ff43617722950d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fkoinwnia%2Farticle%2Fpopi-tsapanidou-xamos-sto-twitter-gia-ti-nea-ekprosopo-tupou-tou-suriza—to-binteo-pou-egine-viral%2F

Η Ποπη #Τσαπανιδου είναι μεταγραφή αεροδρομίου,όπως θα λέγαμε στο ποδόσφαιρο.
«Καθαρόαιμο» δεκάρι που μπορεί να σκοράρει από παντού.
Θα βοηθήσει εξαιρετικά.
Σας ενημερώνω ότι είναι μόνο η αρχή.
Περιμένετε και θα τρίβετε τα μάτια σας.
Το τρένο ξεκίνησε… pic.twitter.com/J7ZrFZ0crN

— Marka2 (@Marka2_) December 28, 2022

Έκανε το ΟΧΙ – ΝΑΙ .

Well done #τσαπανιδου . pic.twitter.com/i0SDpfqYJY

Anna Maria Logotheti (@AMLogotheti) December 28, 2022

Η #Τσαπανίδου παρίστανε για χρόνια τη μαχόμενη δημοσιογράφο κράζοντας ανελέητα αυτή την κυβέρνηση με το πρόσχημα της ανεξάρτητης… Πλέον, θα τη βλέπετε Εκπρόσωπο Τύπου του Σύριζα στο πλάι του έτερου μαχόμενου δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου. Μαζί με τον Αρβανίτη! pic.twitter.com/bNMiJmcfsH

— Cardigan (@Crusher44173286) December 28, 2022

Άργησε αλλά τον βρήκε τον δρόμο της η Ποπαρα.
Άντε και ευρωβουλευτής….#Τσαπανιδου pic.twitter.com/zgZrDKj5jH

— Δαμιανος Υφαντιδης (@fireman145461) December 28, 2022

H #Τσαπανιδου εκπρ. Τύπου @syriza_gr . Σωστή κίνηση. Καλή αρχή pic.twitter.com/yN3hrBRYA7

— Winston_Smith1984 (@OrwellSmith1984) December 28, 2022

Γελανε οι νεοδημοκρατες με την Πόπη Τσαπανίδου, που εχουν τον Νίκο Ρωμανό διευθυντή τύπου, που έτρεχε στα Παρατράγουδα με τον Κατελη και τον Βας Βας Παρασκευάς. #Τσαπανιδου

— Andonis Ballis (@AndonisBallis) December 28, 2022

Πόπη Τσαπανίδου : «Αν πάω με ένα κόμμα θα είναι σαν να λέω στον κόσμο ότι τόσο καιρό σου περνούσα αυτό που εγώ πίστευα.»

Πόπη Τσαπανίδου : Νέα Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ…

Έκδηλη διαχρονικά η συνέπεια λόγων & έργων στον ΣΥΡΙΖΑ. pic.twitter.com/HSDY0w0JmU

— Grumpy Man (@TheGrumpyMan_87) December 28, 2022

Δύσκολη η πρώτη μέρα στη δουλειά @tsapanidou. Θα έρθουν και πιο δύσκολες. #Τσαπανίδου pic.twitter.com/dfcCx4AsD8

— Communakios (@communakios) December 28, 2022

Τσαπανίδου – ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτησή της

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την ανακοίνωση του κόμματος ότι διαδέχεται τον Νάσο Ηλιόπουλο. Συγκεκριμένα, η κ. Τσαπανίδου γράφει: «Επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια άλλη -νέα- ομάδα ανθρώπων που έχουν όραμα. Προοδευτικό όραμα, στόχους και αγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους μας», ενώ προσθέτει ότι, πριν αποδεχτεί, το συζήτησε με τις κόρες της και φιλικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια, η κ. Τσαπανίδου τονίζει: «Είμαι πια έτοιμη να περάσω και στην άλλη πλευρά. Να δοκιμάσω, να κάνω ότι μπορώ, για να σας εξηγήσω το όραμα που έχει ο Σύριζα – Π.Σ.». Για τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει ότι στο πρόσωπό του «βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τις ιδέες που πρεσβεύει, που δεν επιχειρεί να αποδείξει κάτι που δεν είναι. Έχει όραμα και μάλιστα το όραμα που χρειαζόμαστε. Ρεαλιστικό και σε χρήμα και σε χρόνο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Δείτε βίντεο από τη συνάντησή τους

Κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, η Πόπη Τσαπανίδου ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση, δηλώνοντας: “Ευχαριστώ πολύ για την τόσο τιμητική πρόταση και ελπίζω να φανώ αντάξια”.

Απευθυνόμενη στον Νάσο Ηλιόπουλο είπε: “Έχεις ανοίξει έναν πολύ ωραίο δρόμο, πολύ μαχητικό, και θα προσπαθήσω να τον περπατήσω”.

Το βιογραφικό της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου γεννήθηκε το 1967. Κατάγεται από το Βαλτοτόπι Κιλκίς. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 16 ετών στην εφημερίδα “Μακεδονία”. Στη δημοσιογραφική της καριέρα έχει περάσει από διάφορες θέσεις στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες, ενώ το 2011 δημιούργησε τον ιστότοπο, ipop.gr. Μεταξύ άλλων έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ.

Το 1999 συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του MEGA, “Δύο Ξένοι” και το 2014 στη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, “Το μικρό ψάρι”. Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Μουσικός (νυν Pride) 98,6. Από τον Αύγουστο του 2021 Έως τον Δεκέμβριο του 2022 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαπανίδου, Χαμός, Twitter, ΣΥΡΙΖΑ,tsapanidou, chamos, Twitter, syriza