Τσακαλώτος: «Ανοικτή αυλή» για τους πολίτες στο Ελληνικό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

“Ανοικτή αυλή” για τους πολίτες θα έχει το Ελληνικό, κατόπιν παρεμβάσεως της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, οποίος κάλεσε, επίσης, την αντιπολίτευση να μην επενδύει στο ενδεχόμενο πτώσης της κυβέρνησης.
Ότι η κυβέρνηση κατάφερε να αλλάξει επιμέρους ζητήματα στη συμφωνία για το Ελληνικό, ώστε να υπάρχει μία “ανοικτή αυλή” για τους πολίτες αλλά και ότι η νέα τροποποιητική σύμβαση προβλέπει “σε

ένα μεγάλο κομμάτι γης, ελεύθερη κοινόχρηστη πρόσβαση στους πολίτες, μέχρι τη θάλασσα” δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Ε. Τσακαλώτος.
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η ΝΔ θα διαψευστεί αν επενδύει στην πτώση της κυβέρνησης και την κάλεσε να μην το κάνει: “Είναι λάθος στρατηγική να επενδύετε στην ελπίδα ότι η κυβέρνηση σύντομα θα πέσει γιατί πολύ γρήγορα θα διαψευστείτε. Ιστορικά στην Ευρώπη, η Αριστερά πηγαίνει καλά, όχι όταν χειροτερεύει ο οικονομικός δείκτης, αλλά όταν αρχίζει να ανεβαίνει. Ο κόσμος φοβάται όταν χειροτερεύουν οι οικονομικοί δείκτες και έχει συντηρητικά αντανακλαστικά. Εμπιστεύεται την Αριστερά όταν ανεβαίνει ο οικονομικός δείκτης, γιατί ξέρει ότι θα διαχειριστεί την ανάπτυξη με πιο δίκαιο τρόπο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς, με όλους τους περιορισμούς”.

Το άρθρο Τσακαλώτος: «Ανοικτή αυλή» για τους πολίτες στο Ελληνικό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα