Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Για το 8ο θαύμα!

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Για την υπέρβαση στο «Έτιχαντ» ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Σίτι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν εντυπωσίασε με την επίδοσή της, ωστόσο κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Την περασμένη εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για το παιχνίδι με την Πόρτο, όπου και ηττήθηκαν με 2-0. Πάλεψαν για κάτι καλύτερα και είχαν τις στιγμές τους. Δέχτηκαν δύο γκολ

σε κομβικό σημείο και τελικά ηττήθηκαν.  Απόψε, θα επιδιώξουν να «χτυπήσουν» τους «πολίτες» ώστε να παραμείνουν  πάνω από τους διώκτες τους. Δεν υπολογίζονται οι Μπα και Φορτούνης, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Τρεις έξω στη Σίτι

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, όμως η ποιότητα του ρόστερ της έκανε την διαφορά και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο Τσάμπιονς Λίγκ πέρασε εύκολα από το «Βελοντρόμ» κόντρα στην Μαρσέιγ (3-0) και έκανε το δύο στα δύο. Απόψε, μοναδικός στόχος της Σίτι είναι να συνεχίσει τις νίκες στην διοργάνωση. Ενώ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα προανήγγειλε ροτέισον ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην Λίβερπουλ. Δεν υπολογίζονται οι Μεντί, Φερναντίνιο και Αγουέρο. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για την ετοιμότητα ή όχι Ζεσούς.

Δείτε ακόμη: Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο ΜάντσεστερΤα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!Στα θύματα του κορωνοϊού προστίθεται και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός!
Keywords
Τυχαία Θέματα