Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα ελπίδας!

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Ραντεβού με τα αστέρια ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες απέκλεισαν εύκολα την Ομόνοια  στην προηγούμενη φάση και πέρασαν για 20η φορά στους ομίλους της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από τη νίκη με 4-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και πήραν το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας

θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και να κάνουν ανάλογη πορεία με την περσινή. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να τα καταφέρει. Απόψε, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όπως φαίνεται όλους πλην ενός τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους. Εκτός μάχης, συγκεκριμένα, μένει  ο μέσος Καμαρά που ανιχνεύτηκε θετικός στο τεστ κορονοϊού και μπήκε σε καραντίνα, χάνει και το ματς με την Πόρτο.

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Η Μαρσέιγ

Από την άλλη, η Μαρσέιγ επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από την σεζόν 2013-14, έχοντας τερματίσει 2η στο πρωτάθλημα. Έρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Μπορντό (μετά από ένα διάστημα τεσσάρων αγώνων). Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα τους πολυπόθητους βαθμούς. Έχει κάποια αμυντικά θέματα, αφού έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία της πέντε παιχνίδια. Οι Μασσαλοί έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για την σεζόν και θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στην διοργάνωση. Απόψε, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στην διοργάνωση. Ενώ, Ρούντι Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Δείτε ακόμη: Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο ΛονδίνοΣιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλοΟ Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα