Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Ανετος “ομιλήτης”

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Ραντεβού με τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ για 20η φορά έκλεισε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στην Ομόνοια στο «Νέο ΓΣΠ». Εκμεταλλεύτηκαν το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης και πήραν την πολυπόθητη πρόκριση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ανέβασαν τον ρυθμό τους, ωστόσο έκαναν κάποια μικρά λάθη αμυντικά. Πήραν τον έλεγχο, είχαν υπομονή και κυκλοφόρησαν ωραία

την μπάλα. Έκαναν αρκετές φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία της Ομόνοιας. Δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους, που είχαν έναν παθητικό ρόλο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν ξανά το απόλυτο αφεντικό. Έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους και είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων.  Χαρακτηριστικό είναι πως είχε το 61,7%  της κατοχής έναντι του μόλις 38,3% των γηπεδούχων. Είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας είχε κατεβάσει ρολά.

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Σωστή διαχείριση

Οι γηπεδούχοι ήταν ανήμποροι να λαβώσουν τους Πειραιώτες και απείλησαν μόνο από στημένα. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και πήρε άνετα το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, την Πέμπτη θα μάθει τους αντιπάλους του. 

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντόνιο Ματέου Λαοθ (Ισπανία), Βοηθοί: Πάου Σεμπριάν Ντεβίς (Ισπανία), Ρομπέρτο Ντίας Πέρεθ ντε Παλομάρ (Ισπανία)

Ομόνοια (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Χούμποτσαν, Κούσουλος, Γκόμες, Τζιωνής (Σενέ 84’), Παπουλής (Ασάντε 70’), Μποτεάκ, Ντούρις (Κακουλής 70’)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (Καφού 92’), Ραντζέλοβιτς (Μασούρας 74’), Βαλμπουενά (Φορτούνης 92’), Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη: Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την ΑρσεναλΠροσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο ΒαλμπουενάΣοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ
Keywords
Τυχαία Θέματα