Τροχαίο στον Κηφισό: Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της λεωφόρου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Δυρραχίου. Συγκεκριμένα ένα όχημα κάτω από άγνωστες συνθήκες αναποδογύρισε στην αριστερή λωρίδα ενώ από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Στην περιοχή επικράτησε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση καθυστερώντας τους οδηγούς που επέστρεφαν από το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και τις διακοπές του Πάσχα. Το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο σε λίγη ώρα αναμένεται να απομακρυνθεί από το σημείο και θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε
ακόμηΣοκ στον Ολυμπιακό – Σκοτώθηκε ο Βαγγέλης ΡούσσοςΟλοκληρώθηκε η σύνοδος της ΕΕ- «Όχι» στο ρούβλι, μόνο ευρώ ή δολάρια για το ρωσικό αέριοΟ Ακάρ προκαλεί και απειλεί: Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες -Σε επιφυλακή το Πολεμικό μας ΝαυτικόΤσαβούσογλου: Αν μια χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ δεχτεί επίθεση, η Τουρκία, σαν καλός σύμμαχος, θα αντιδράσειΜόλις 33 ετών ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου – Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας το τελευταίο «αντίο»Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του 29χρονου ποδοσφαιριστή στη Λαμία – «Δεν είχε επίσημο δελτίο, μπήκε στο γήπεδο με όνομα άλλου παίκτη»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Κηφισό, Μποτιλιάρισμα,trochaio, kifiso, botiliarisma