Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Νεκρός ένας 45χρονος

Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Ένας 45χρονος άντρας οδηγός I.X έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στο 65ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με την τροχαία, ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο προς Αθήνα, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο προστατευτικό

διάζωμα με αποτέλεσμα να βγει στο δρόμο, να περάσει στο πάρκινγκ και τελικά ο οδηγός να χάσει τη ζωή του. Χρειάστηκε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Δείτε βίντεο από το σημείο:Τροχαίο στην Ανάβυσσο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Τροχαίο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Αναβύσσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οχήματα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες με πολύ μεγάλη σφοδρότητα. Ο 33χρονος συνοδηγός ενός εκ των δύο αυτοκινήτων, έχασε τη ζωή του ακαριαία. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούσαν για ώρα να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες από τις λαμαρίνες που είχαν παραμορφωθεί στο τροχαίο.

Τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν από τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με την κατάστασή τους να είναι κρίσιμη. Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στις 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος μοτοσυκλετιστής. Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλιακή στο ρεύμα προς τη Βάρη, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα. Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας. Αμέσως μετά ο οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση άφησε το αυτοκίνητο και έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Εικόνες αρχείου
Keywords
Τυχαία Θέματα