Τροχαίο με χήνα – Κρήτη: Απίστευτο σκηνικό στα Χανιά

Ένα απίστευτο τροχαίο συνέβη στα Χανιά το πρωί της Τρίτης (20/12), όταν μία χήνα… προσγειώθηκε «ουρανοκατέβατη» στο παρμπρίζ ενός εν κινήσει αυτοκίνητου. Σύμφωνα με το creta24.gr και όσα μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 η οδηγός του αυτοκινήτου είδε ξαφνικά μία χήνα να πετά και να προσγειώνεται στο παρμπρίζ της. Η γυναίκα, παρά το σοκ, δεν έχασε

τον έλεγχο του οχήματος και έτσι περιορίστηκε στις υλικές ζημιές από το χτυπημένο παρμπρίζ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ούτε και το πτηνό τραυματίστηκε και μάλιστα έφυγε άμεσα από το οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες ημέρες μετά από ένα αντίστοιχο τροχαίο με ζώο και συγκεκριμένα αγελάδα. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης στο ύψος του κόμβου του εργοστασίου Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη, όταν σύμφωνα με το Center TV ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα. Ο οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λεύκης – Καρβάλης, Σάββας Τσολίδης ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το ζώο τραυματίστηκε σοβαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα