Τροχαίο – Βουκουρέστι: Εκτός κινδύνου οι Έλληνες τραυματίες

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται η 30χρονη του μοιραίου τροχαίου στη Βουκουρέστι. Εξ όσων επιβατών νοσηλεύονταν, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή. Ωστόσο, θλίψη επικρατεί για τον νεκρό 51χρονο άνδρα από τη Λάρισα, Νικόλαο Χλόψιο, που ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου καθώς έχει κάνει ράμματα στο κεφάλι της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει και πλευρά της.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, 9 άτομα τα

οποία επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο έχουν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ελλάδα ενώ αργότερα εντός της ημέρας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ελλάδα και άλλα 9 άτομα. Συνολικά σήμερα αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα συνολικά. Από τους υπόλοιπους που παραμένουν στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι, 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ 12 ακόμα βρίσκονται στο ξενοδοχείο εκ των οποίων στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών.

Το «επικίνδυνο» σημείο που έγινε το τροχαί

Το παρατσούκλι “βολίδας” είχαν δώσει φίλοι και συνάδελφοι στον 51χρονο Βολιώτη οδηγό του μοιραίου λεωφορείου που συγκρούστηκε με σιδερένια δοκό στο κέντρο του Βουκουρεστίου. Ο επαγγελματίας οδηγός ήταν ιδιαίτερα έμπειρος  ωστόσο δεν θεωρείται απίθανο να παραβίασε το όριο ταχύτητας που προβλέπει ο ΚΟΚ στο σημείο, τα 40χλμ/ώρα.

«Ήταν σίγουρα μία άτυχη στιγμή. Δεν υπολόγισε καλά το ύψος ή δεν είδε τις προειδοποιητικές πινακίδες. Είναι όντως ένα επικίνδυνο σημείο που όλοι προσέχουμε όταν οδηγούμε εκεί» λέει στο TheNewspaper.gr συνάδελφός του από τον Βόλο. Να σημειωθεί ότι μετά από έλεγχο που έκανε η Τροχαία στον οδηγό, δεν βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του.

Συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο

Το βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, δείχνει τις πρώτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά το μοιραίο τροχαίο, πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι νέες εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι συγκλονιστικές. Επικρατεί πανικός , ενώ όπως φαίνεται, ένας άνδρας βρίσκεται στο πάτωμα του οχήματος, προσπαθώντας να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν καταπλακωθεί από την οροφή του λεωφορείου. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή φωνάζει «πάρε ανάσες»

Keywords
Τυχαία Θέματα