Τροχαία Ποσειδώνος – Βουλιαγμένης: Δύο τραγωδίες ακόμη στην άσφαλτο

Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, με δύο νέους ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο με διαφορά λίγων ωρών. Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα ένας 39χρονο οδηγό, ενώ στο δεύτερο τη ζωή του έχασε ένας 38χρονος οδηγός μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος σημειώθηκε στις 02:25 τα ξημερώματα.

Ο 39χρονος οδηγός του ΙΧ κινούμενος

επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από την Αθήνα προς Γλυφάδα, φθάνοντας στο ύψος της συμβουλής της με την οδό Τερψιχόρης, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και προσέκρουσε σε κολώνα του τραμ. Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 39χρονο στο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Το δεύτερο χρονικά περιστατικό σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 38χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας κινούμενος επί της λεωφόρου με κατεύθυνση από την οδό Αρδηττού προς την οδό Κάρλου, φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηλία Ηλιού, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την ανατροπή της μηχανής. Και σε αυτήν την περίπτωση ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαία Ποσειδώνος – Βουλιαγμένης, Δύο,trochaia poseidonos – vouliagmenis, dyo