Τρίβουν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό !!!

Δεν είναι μυστικό, το έχουν πει ξεκάθαρα στον Παναθηναϊκό, ότι προσδοκούν κάποια χρήματα από πωλήσεις παικτών και κυρίως από την παραχώρηση κάποιου τερματοφύλακα. Ο Καπίνο φαίνεται, ότι είναι σε πρώτο πλάνο, αφού υπήρξε ενδιαφέρον από την Νάπολι, το οποίο δεν προχώρησε, ενώ και λόγω ηλικίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ.

Με αυτή την έννοια η πολύ καλή απόδοση του Καπίνο στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Νέων στο Μουντιάλ και στη νίκη με 2-1 επί του Μεξικό έκανε τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού

να τρίβουν τα χέρια τους. Σε αυτά τα τουρνουά οι σκάουτερ τσεκάρουν τους υποψήφιους στόχους σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου και στη συνέχεια οι ομάδες κάνουν τις προτάσεις με στόχο να αποκτήσουν τους παίκτες, που τους ενδιαφέρουν. Ο Καπίνο με αυτή την εμφάνιση έκανε το μισό βήμα, για να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Το άλλο μισό βήμα θα γίνει αν η Εθνική πάρει τα αποτελέσματα, που πρέπει και περάσει στην επόμενη φάση. Στην περίπτωση αυτή ο Παναθηναϊκός θα ελπίζει βάσιμα σε κάποια χρήματα από την πώληση του Καπίνο. Μία πώληση, που είναι στην μοναδική θέση, που δεν χρειάζεται μεταγραφή ο Παναθηναϊκός.

Ο Καρνέζης είναι ίσως ο καλύτερος Ελληνας γκολκίπερ, στην περίπτωση που φύγει ο Καπίνο, ίσως μείνει ο Κοτσόλης, ενώ έρχεται και ο Ταμπάκης, που οι γνωρίζοντες τους νεαρούς γκολκίπερ του Παναθηναϊκού λένε, ότι έχει μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης από τον Καπίνο.

Φυσικά δεν θα είναι σωστό και δεν νομίζω να το κάνει ο Παναθηναϊκός να τον δώσει τον Καπίνο με ποσό κάτω του 1,5 εκ. ευρώ. Οι καλοί γκολκίπερ και με τα σωματικά προσόντα του Καπίνο σε τόσο νεαρή ηλικία σπανίζουν στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να μην δείχνει προς τα έξω ότι «καίγεται» να βάλει χρήματα στο ταμείο του…


πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα