Τρικούβερτος καυγάς με 60 άτομα να δέρνονται για ώρα…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ιδιωτικός καυγάς, που πήρε τις διαστάσεις γηπεδικής σύρραξης με δύο παρέες 60 ατόμων να κοπανιούντια με ο,τι έβρισκαν μπροστά τους… Εκτός από μπουνιές και κλωτσιές, το …λόγο ”πήραν”, τα ξύλα, τα μπουκάλια και οι πέτρες!

Το περιστατικό, συνέβη στο χωριό Δροσερό της Ξάνθης…

Το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 24, 26, 33 και 43 ετών, ενώ έχουν τραυματιστεί ελαφρά εννέα άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου μετακινήθηκε και μεγάλος αριθμός των δύο «αντιμαχόμενων» ομάδων, με αποτέλεσμα

να συνεχιστεί η συμπλοκή στα εξωτερικά ιατρεία.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, ότι εκ των συλληφθέντων ο 24χρονος, ευρισκόμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια, τραυματίζοντας τον ελαφρά, ενώ παράλληλα τον εξύβρισε και τον απείλησε. Επίσης ο 43χρονος επιχείρησε να εμποδίσει τη σύλληψη του 24χρονου, εξυβρίζοντας παράλληλα τους στυνομικούς.

Ο λόγος που οδήγησε σ ‘αυτόν τον τρικούβερτο καυγά, είναι ακόμα άγνωστος, κάτι που δείχνει και τον βαθμό σοβαρότητάς του…

Το άρθρο Τρικούβερτος καυγάς με 60 άτομα να δέρνονται για ώρα… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα