Τρία γκολ «βίδωσαν» τον Ατρόμητο στην τρίτη θέση

Με τον Ναπολεόνι να επιστρέφει μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας και σε 15 λεπτά να μοιράζει δυο ασίστ ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού στο Περιστέρι σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με γκολ και ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι όπως γράφει το sport24.g είχαν την τύχη να έχουν έναν πολύ καλό Καραμάνο στην σύνθεση τους με τον νεαρό άσο να πετυχαίνει τα

πρώτα του τέρματα στην Σούπερ Λιγκ και έναν ακόμη καλύτερο Ναπολεόνι.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που μέχρι το 75' στάθηκαν εξαιρετικά τα περίμεναν όλα από τους Ιγκόρ και Κάσες που ήταν σε ακόμη ένα ματς πολύ καλοί.

Η νίκη αυτή έφερε τον Ατρόμητο στους 32' βαθμούς και τον εδραίωσε στην 3η θέση στην αυλαία του πρώτου γύρου ενώ ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς να "τσιμπίσει" βαθμούς και παρέμεινε στους 21 πόντους.

Στην μάχη των δυο προπονητών ο Γιώργος Παράσχος που δεν είχε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-4-2 ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάντζιος που επίσης δεν είχε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου με 3-5-2.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Γεωργίου (68' Μπρίτο-74' Ναπολεόνι)), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (81' Γκαρσία).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Σαρακατσάνος (81' Χασομέρης), Μαξίμ, Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης (81' Έμπο), Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Ιγκόρ, Κάσες (72' Τζάνης).

Γκολ: 24'-75' Καραμάνος, 78' Παπαδόπουλος/60' Ίγκορ

Κίτρινες κάρτες: 20' Χρήστου, 86' Μπαϊκαρά

Κόκκινες κάρτες:

Η αναμέτρηση

Πρώτη καλή στιγμή στο 8' για τον Ατρόμητο όταν σε γύρισμα από τα αριστερά ο Σαρακατσάνος δεν μπορεί να απομακρύνει την μπάλα αλλά ο Γεωργίου που θα γίνει κάτοχος της θα σουτάρει απελπιστικά έξω.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και αυτοί για πρώτη φορά στο 14' με φάουλ του Ιγκόρ. Ο Πανθρακικός κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, το εκτέλεσε με πάσα, με τον Ιγκόρ να σουτάρει και τον Τσενάμο να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος στο 22' ζήτησε πέναλτι όταν σε μια πάσα προς τον Καραμάνο ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα από δυο παίκτες του Πανθρακικού αλλά ο Γιάχος έδειξε παίζεται.

Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Η πάρα από τα αριστερά στον Καραμάνο ο οποίος μέσα στην περιοχή γύρισε όμορφα, απέφυγε τον Σέρεμετ έκανε τη σέντρα σουτ η μπάλα βρήκε σε έναν αμυντικό του Πανθρακικού και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο 2-0 στο 33' όταν ο Ιγκλέσιας πίσω από την σέντρα του έκανε την πάσα, ο διεθνής επιθετικός την κατέβασε υπέροχα αλλά το σουτ που έκανε ήταν πολύ άστοχο.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στον Πανθρακικό όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Λαδάκη που έπιασε το απευθείας σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω.

Πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και με σκοπό να βάλουν το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα στο 51' σε ανατροπή του Λαδάκη από τον Καραμάνο έπεσε άτσαλα πάνω του ζήτησαν πέναλτι αλλά και πάλι ο Γιάχος έδειξε παίζεται.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 60' όταν ο Ατρόμητος είχε κερδίσει φάουλ, ο Ούμπιδες το εκτέλεσε η άμυνα του Πανθρακικού έδιωξε με την μπάλα να φτάνει στον Ιγκόρ, αυτός την πέταξε στον Κάσας, ο οποίος πέρασε υπέροχα τον αντίπαλο του, αυτός την γύρισε πάλι στον Ιγκόρ που ακολούθησε την φάση και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής σούταρε εύστοχα για το 1-1.

Η ισοφάριση "ξύπνησε" τους γηπεδούχους που βγήκαν πάλι στην επίθεση και στο 63' το σουτ του Δημούτσου δεν δυσκόλεψε τον Σέρεμετ που μπλόκαρε εύκολα.

Το επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος μέσα στην περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας προσπάθησε να σουτάρει στην απέναντι γωνία αλλά ο Χρήστου έβαλε το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ.

Η αναγκαστική αλλαγή που... άλλαξε το ματς

Στοπ 68' ο Παράσχος πέρασε στο ματς τον Μπρίτο αντί του Γεωργίου αλλά ο παίκτης του Ατρόμητου στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή από τον Ναπολεόνι.

Με τον Ιταλό να αποδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Ατρόμητου. Αυτό γιατί στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 74' έβγαλε τετ α τετ τον Καραμάνο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 2-1 δίνοντας προβάδισμα και πάλι στους γηπεδούχους.

Στο 78' Ο Ναπολεόνι έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας και πίσω από το κέντρο έβγαλε μια πολύ ωραία κάθετη προς τον Παπαδόπουλο ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, έγινε κάτοχος της μπάλας και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Σέρεμετ για το 3-1.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Καραμάνος μπορεί να έβαλε δυο γκολ αλλά η παρουσία του Ναπολεόνι άλλαξε το ματς. Μετά από ένα μήνα αποχής επανήλθε και σε ένα 15' έβγαλε δυο ασίστ αλλάζοντας όλο το ματς. Άρα παίρνει τον τίτλο του MVP.

Η απογοήτευση

Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν ευάλωτη στις κάθετες πάσες και το πλήρωσε και με τα τρία γκολ που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Στατιστικά αγώνα

3 Γκολ 1

2 Ασίστ 1

13 Τελικές Προσπάθειες 7

6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4

7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3

0 Κεφαλιές 0

4 Αποκρούσεις 5

15 Επεμβάσεις 16

20 Κλεψίματα 14

9 Φάουλ 12

1 Οφσάιντ 0

4 Κόρνερ 7

45 Λάθη 50

12/27 Γεμίσματα 7/20

Keywords
Τυχαία Θέματα