Τρέχει και δεν φτάνει ο Παναθηναϊκός για Αμπέιντ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον Αμπέντ και την νέα χρονιά και πιέζει όπως μπορεί προκειμένου να τον κάνει δικό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πράσινοι ειδοποίησαν τον Αλγερινό να βρίσκεται εδώ το Σαββατοκύριακο για να περάσει από τα εργομετρικά τεστ και τις αιματολογικές εξετάσεις.

Άλλωστε ο Μεχτί Αμπέντ μέχρι τις

30 Ιουνίου ανήκει και τυπικά στον Παναθηναϊκού αφού ο δανεισμός του στο τριφύλλι λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Η έλευση του Αλγερινού άσου δεν σημαίνει ότι ανανεώθηκε ο δανεισμός του. Είναι όμως ένα μέτρο πίεσης προς τους Άγγλους ώστε να δώσουν άμεση απάντηση στην συγκεκριμένη πρόταση που έχουν καταθέσει από τον Παναθηναϊκό και για στην οποία ακόμα δεν έχουν πάρει απάντηση.

Επίσης οι πράσινοι προχωράνε σε αυτή την κίνηση ώστε σε περίπτωση που τον κρατήσουν και τη νέα χρονιά να είναι έτοιμος και να μπει αμέσως στο πρόγραμμα.

Επιπλέον λόγος για να μείνει

Ο Αμπέντ βέβαια θα έχει έναν ακόμα λόγο να θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό καθώς του χρόνου στην Ελλάδα θα βρίσκεται και ο αδελφός του Ουάλιντ Αμπέντ ο οποίος αποκτήθηκε από τους πράσινους και θα δοθεί δανεικός με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Ο νεαρός Αλγερινός είχε δοκιμαστεί από τους πράσινους στη διάρκεια της σεζόν αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους των πράσινων που προχώρησαν στην απόκτηση του.

Συγκεκριμένα είχε έρθει πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Απρίλιο, και για τις δέκα μέρες που παρέμεινε στην χώρα μας έκανε προπονήσεις με την ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού.

Είναι γεννημένος το 1993 και αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον αδερφό του ενώ και τα χαρακτηριστικά του είναι σχεδόν τα ίδια αν πιστέψουμε όσους τον έχουν δει σε προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα