«Τρέχει» για να προλάβει την Αούστρια ο Τσόσιτς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Κάκωση στον αριστερό προσαγωγό έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ούρος Τσόσιτς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Αυτό σημαίνει ότι αυξήθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του στον «τελικό» της επόμενης Πέμπτης, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αούστρια στη Βιέννη.

Ούτως ή άλλως, ήταν σίγουρο

ότι ο Σέρβος θα έχανε το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό και πλέον η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (4/12) με τη σκέψη στον αγώνα της Πέμπτης (7/12).

Από τη σημερινή προπόνηση, απουσίασε επίσης και ο Άρνορ Τρίσταστον με διάταση στον τετρακέφαλο, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ίσως για τελευταία φορά.

Ο δανεισμός του από τη Ραπίντ Βιένης αναμένεται να διακοπεί τον Ιανουάριο, και αύριο ήταν η κατάλληλη στιγμή να παίξει, με αντίπαλο την Καλλιθέα στο κύπελλο.

Όμως, τέθηκε νοκ άουτ και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή την οποία απαρτίζουν οι:

Μπάρκας, Ντούνης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Γιούσης, Βλαχομήτρος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Η ΑΕΚ, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση κι έτσι το αυριανό (19:30) παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς και η Καλλιθέα δεν ελπίζει σε κάτι.

Το άρθρο «Τρέχει» για να προλάβει την Αούστρια ο Τσόσιτς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα