Τραϊάνα Ανανία: Το φλερτ, οι «καλημεράκιδες» και ο 20χρονος σύντροφος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τραϊάνα Ανανία: Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το αισθησιακό τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, μίλησε για όλα στο The 2Night Show

Τραϊάνα Ανανία: Όλοι θυμόμαστε το καυτό της τσιφτετέλι. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το φλερτ μέσω των social nedia και τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον 20χρονο πρωταθλητή

του kick boxing, Γιώργο Γκροπάι, με τον οποίο έχουν εννέα χρόνια διαφορά ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife οι δυο τους βιώνουν τον έρωτά τους εξ αποστάσεως, αφού εκείνος ζει και προπονείται στον Βόλο.

«Έχω αγόρι. Είμαστε μαζί τρεις μήνες. Δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό και στενοχωριέμαι που έγινε γνωστό τόσο γρήγορα. Μια σχέση είναι όπως το νεογέννητο μωρό. Όταν έχεις ένα μωρό δεν το βγάζεις από τριών μηνών να το φωτογραφίζουν οι γύρω.

Ο σύντροφός μου είναι πρωταθλητής στο kick boxing. Ήταν λίγο γνωστός στα αθλητικά σάιτ. Με τον σύντροφό μου έχουμε εννέα χρόνια διαφορά ηλικίας. Αυτό το παιδί εμένα σχεδόν με έχει υιοθετήσει. Τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά. Επειδή έχω πει και στο παρελθόν πως είμαι ερωτευμένη δεν είναι καθόλου ίδιο αυτό το συναίσθημα, αυτή τη φορά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

Τραϊάνα Ανανία: Ο χαμός με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, έκανε η συνομιλία της Τραϊάνας Ανανία με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αποφάσισε να στείλει ένα «Καλημέρα, τι κάνεις;» στην ηθοποιό, μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες για εκείνη.

Η Τραϊάνα Ανανία ενοχλήθηκε, αφού χωρίς να γνωρίζονται, εκείνος της μίλησε στον ενικό, με την ηθοποιό να δημοσιεύει την προσωπική τους συνομιλία.

«Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών, γιατί δεν την έβγαλα. Έχει να κάνει και με το ότι ξεκίνησα δεσμό πρόσφατα. Το να ξυπνάω και να βλέπω ένα μήνυμα σαν να με ξέρει, δεν το δέχομαι. Ο σύντροφός μου δεν το είδε. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο αυτόν. Με ακολούθησε αυτός και τον ακολούθησα πίσω. Και μου έστειλε μήνυμα. Αυτός με μπλόκαρε όταν του απάντησα αν γνωριζόμαστε. Στον κόσμο του Instagram η ειρωνεία και το block με θίγει. Δεν κάνω τίποτα τυχαία.

Όταν μου τη δίνει κάποιος, μου τη βιδώνει για κάποιο λόγο. Το 80% στην Ελλάδα είμαστε καλημεράκιδες. Τι θες να μεταφέρεις όταν λες “καλημέρα τι κάνεις εσύ;” Μαγκιά; Μετά έλεγε ότι δεν με ξέρει. Εφόσον δε με ξέρεις τι λες “καλημέρα τι κάνεις εσύ;», είπε για το σκηνικό η ηθοποιός.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει τότε:

Δείτε ακόμη:

Η Τραϊάνα Ανανία επανέρχεται: Ο Παπαδόπουλος δεν στέκει καλά στα μυαλά του (vid)

Το άρθρο Τραϊάνα Ανανία: Το φλερτ, οι «καλημεράκιδες» και ο 20χρονος σύντροφος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα