Τραγωδία στον αέρα αμερικανικού καναλιού και σοκ εκατομμυρίων τηλεθεατών

Δραματική κατάληξη είχε η καταδίωξη αυτοκινήτου στο Phoenix της Αριζόνα, όταν ο ύποπτος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε κατάσταση πανικού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι σε ζωντανή σύνδεση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το αμερικάνικο κανάλι Fox News.

Το ελικόπτερο του τηλεοπτικού σταθμού μετέδιδε live από την πρώτη στιγμή την καταδίωξη από περιπολικά ενός κόκκινου τζιπ

που είχε καταγραφεί ως κλεμμένο.

Ο ύποπτος που ξεκίνησε από το Φοίνιξ μετά από καταδίωξη δεκάδων χιλιομέτρων κατευθύνθηκε στην έρημο. Βγήκε από το αυτοκίνητο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί και άρχισε να τρέχει σε ένα χωματόδρομο.

Ξαφνικά, ενώ το Fox μετέδιδε το συμβάν, ο ύποπτος έβγαλε ένα πιστόλι και αυτοκτόνησε πυροβολώντας στο κεφάλι.

Ενώ, ο παρουσιαστής  Σέπαρντ Σμιθ σχολίαζε λεπτό προς λεπτό την καταδίωξη, όταν αντιλαμβάνεται το γεγονός, αντιδρά λέγοντας «Πάρτε το, πάρτε το, πάρτε το», το κακό όμως είχε γίνει ήδη στον αέρα και δευτερόλεπτα προτού το κανάλι περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. «Πραγματικά “τα κάναμε μούσκεμα” και λυπούμαστε πολύ», είπε, «δεν έπρεπε να παίξει αυτό στην τηλεόραση, σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη για ό,τι συνέβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα