Τραγωδία στο Κορωπί: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από πηγάδι

Τραγωδία στο Κορωπί: Στον απεγκλωβισμό δύο ατόμων που βρέθηκαν σε πηγάδι στην περιοχή του Κορωπίου προχώρησε η Πυροσβεστική το μεσημέρι του Σαββάτου. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 41 ετών, οι οποίοι ανασύρθηκαν από πηγάδι επί της οδού Δάφνης. Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο  Λαϊκό νοσοκομείο. Ο 41χρονος βρέθηκε σώος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος ήταν εργάτης που δούλευε στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ο 41χρονος ιδιοκτήτης του χώρου.

Όπως όλα δείχνουν, συνέβη κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια των εργασιών και ο 41χρονος πήγε για να βοηθήσει. Στο σημείο επιχείρησε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση από φρέαρ επί της οδού Δάφνης στο Κορωπί Αττικής. Ανασύρθηκε 1 άνδρας με τις αισθήσεις του και ακόμη ένας χωρίς τις αισθήσεις του.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 20, 2020

Δείτε ακόμηΚατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη – Στους 190 οι νεκροίΈκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την υπόθεση της ΜαρκέλλαςΝέος συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 13χρονος
Keywords
Τυχαία Θέματα