Τους συνέλαβαν γιατί έκαναν σεξ στην παραλία (βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για περίπου 25 λεπτά ο 39χρονος Jose “Benny” Caballero και η 20χρονη φίλη του Elissa Alvarez έκαναν σεξ στην παραλία Cortez της Bradenton στην Πολιτεία της Φλόριντα, μπροστά στους έκπληκτους λουόμενους!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, ενώ λίγο παραδίπλα Λίγα μια γιαγιά που απολάμβανε τη θάλασσα με την μικρή εγγονή της, κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια μοίρασε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ζευγάρι κάποια στιγμή… χαλάρωσε και σταμάτησε για να κάνουν μια βουτιά ατη θάλασσα. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε ειδοποιηθεί και είχε καταφτάσει η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή τους για ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνολικά έξι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν καταγγελία κατά του γυμναστή και της νεαρής σερβιτόρας. Πάντως, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν εγγύηση 7.500 δολαρίων, ενώ η δικάσιμος ορίστηκε για τις 8 Αυγούστου.

Το άρθρο Τους συνέλαβαν γιατί έκαναν σεξ στην παραλία (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα