Τουρνουά ποδοσφαίρου από το ΚΕΘΕΑ Στροφή

Είκοσι πέντε χρόνια δράσης, κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής συναναστροφής συμπληρώνει εφέτος το ΚΕΘΕΑ Στροφή και το γιορτάζει διοργανώνοντας ένα τουρνουά ποδοσφαίρου την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 18.00 στο γήπεδο του Απόλλωνα «Γεώργιος Καμάρας», στην Ριζούπολη.

Με σύνθημα «Δίνοντας κλωτσιά στη χρήση, πάσα στην αισιοδοξία, και σκοράροντας στη ζωή!» το ΚΕΘΕΑ Στροφή σφυρίζει την

έναρξη του αγώνα με ποδοσφαιρικές ομάδες από τον χώρο του Τύπου, του Συλλόγου εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ανοιχτής θεραπευτικής κοινότητας της Στροφής να δίνουν τον δικό τους αγώνα, πάντοτε στο πλαίσιο της ευγενής άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος.

«Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο άθλημα της στροφής, γιατί είναι ένα σπορ ομαδικό, στηρίζεται στη συνεργασία, στη συλλογικότητα και απαιτεί να αγωνίζεσαι σκληρά για να φτάσεις στο τέρμα, στο στόχο», δηλώνουν οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ

Τα παιδιά της ανοιχτής θεραπευτικής κοινότητας καλούν όλο τον κόσμο στο γήπεδο του Απόλλωνα για να στηρίξουν την προσπάθειάς τους. Στην ομάδα της Στροφής θα συμμετέχει και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στα μέλη της κοινότητας και τα στηρίζει.

Η ανοιχτή θεραπευτική κοινότητα Στροφή, όλα αυτά τα 25 χρόνια δράσης και προσφοράς, έχει υποστηρίξει περισσότερους από 3.787 έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους. Και συνεχίζει να υποδέχεται και να στηρίζει έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών από 13 έως 21 ετών, οι οποίοι μαζί με τους δικούς τους βρίσκουν μια ανοιχτή αγκαλιά σε ένα πρόγραμμα που παρέχεται εντελώς δωρεάν, χωρίς υποκατάστατα και χωρίς λίστες αναμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα