Τουρκία : Έκρηξη σε γάμο με 30 νεκρούς-για χτύπημα του ISIS μιλά ο Ερντογάν(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Γκαζιανντέπ που βρίσκεται στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία, σημειώθηκε έκρηξη πιθανότατα σε γάμο Κούρδων.

Από την εξαιρετικά ισχυρή έκρηξη που σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση και με δηλώσεις του ίδιου του Ταγίπ Ερντογάν, είναι αποτέλεσμα επίθεσης του Ισλαμικού κράτους, ήδη

30 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100.

Βέβαιοι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους, τόσο ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεχμέτε Σιμσέκ, όσο και ο κυβερνήτης της πόλης Γκαζιαντέπ, στοχοποιώντας τους τζιχαντιστές ως τους υπεύθυνους για την συγκεκριμένη έκρηξη.

Στο σημείο της έκρηξης έχουν σπεύσει ασθενοφόρα όπως και δυνάμεις της αστυνομίας ενώ διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια της έκρηξης.

Σε κάθε περίπτωση η τουρκική ηγεσία εμφανίζεται βέβαιη πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, σενάριο που ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο από το ενδεχόμενο, ο γάμος που σημειώθηκε το μακελειό να είναι γάμος Κούρδων που μάχονται το Ισλαμικό Κράτος.

Δείτε τα βίντεο από την έκρηξη :

Το άρθρο Τουρκία : Έκρηξη σε γάμο με 30 νεκρούς-για χτύπημα του ISIS μιλά ο Ερντογάν(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα